Preporučena ruta
Barcelona
Izravno putovanje do Civitavecchia trajekt
Civitavecchia
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Barcelona
Putovanje let za Olbia
Olbia
Putovanje trajekt za Civitavecchia
Civitavecchia
Saznajte cijene
Barcelona
Putovanje trajekt za Livorno
Livorno
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Civitavecchia
Civitavecchia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Barcelona do Civitavecchia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Barcelona - Civitavecchia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Barcelona do Civitavecchia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Barcelona do Civitavecchia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Barcelona do Civitavecchia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ili Saremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Barcelona Civitavecchia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Grimaldi Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Barcelona i Civitavecchia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Barcelona - Civitavecchia

Polazna luka
Barcelona
Španija
Katalonija
Luka dolaska
Civitavecchia
Italija
Latium
Udaljenost
802 km
Trajektne tvrtke
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
20 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Barcelona Civitavecchia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Barcelona do Civitavecchia pronaći ćete karte između 45 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 320 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Barcelona Civitavecchia je 127 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Barcelona do Civitavecchia je 21 sati 17 min. Najsporijim trajektima trebat će 23 sati 30 min da stignu do Civitavecchia, dok će najbrži brodovi stići u Civitavecchia za 19 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Barcelona u 01:00. Posljednji brod za Civitavecchia napušta luku Barcelona u 23:59.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Barcelona Civitavecchia
127 €
Raspon cijena trajekta Barcelona Civitavecchia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
45 € - 320 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Barcelona Civitavecchia
21 sati 17 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Civitavecchia
01:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Civitavecchia
23:59
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Civitavecchia
01:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Civitavecchia
22:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Barcelona i Civitavecchia?

Ako želite putovati između Barcelona i Civitavecchia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Grimaldi Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Grimaldi Lines Barcelona Civitavecchia
Grimaldi Lines
Osnovan 1947., Grimaldi Lines ima sjedište u Napulju, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Europi i Sjevernoj Africi. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Barcelona-Civitavecchia i rezervirati kartu za Grimaldi Lines između Barcelona i Civitavecchia. Grimaldi Lines ima 6 prelazaka tjedno u Civitavecchia iz Barcelona, a vrijeme putovanja je 20 sati. Više informacija o Grimaldi Lines
20 sati
6 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Barcelona? Gdje brodovi stižu u Civitavecchia?

Polazna luka u Barcelona

Trajekti Grimaldi Lines polaze za Civitavecchia iz sljedećih luka Barcelona:

Barcelona
Kartica

Sa stanice

Sa stanice Barcelona-Sants

Najjednostavniji i najekonomičniji način da dođete do trajektnog terminala s ove postaje je uzeti liniju podzemne željeznice L3 koja će vas odvesti izravno do trajektne luke u Barceloni. Za ovo putovanje potrebno je oko 20 minuta i cijena karte za metro.

Na izlazu s kolodvora također ćete pronaći taksije kako biste lako stigli do luke za manje od 15 minuta. Cijena putovanja će stoga biti puno viša od vožnje javnim prijevozom. Dopustite oko 15 eura.

Sa stanice Barcelona-Francia

Ova postaja udaljena je 1,5 km od trajektnog terminala. Ako nemate previše prtljage, do trajektnog terminala možete stići za 20 minuta

Ako želite ići javnim prijevozom, autobusne linije D20 i H14 trebaju vam oko 15 minuta.

Iz zračne luke Josep Tarradellas Barcelona-El Prat (BCN)

Ako stignete u zračnu luku Barcelona, ​​imate nekoliko opcija za dolazak do trajektnog terminala.

  1. Prijevoz do zračne luke: prijevoz do zračne luke dostupan je od zračne luke do trajektnog terminala s vezom na liniju podzemne željeznice L3. Kartu možete kupiti u zračnoj luci na šalteru prijevoza. Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena je oko 10 €.

  2. Metro: Također možete uzeti metro da biste došli do trajektnog terminala iz zračne luke. Uzmite liniju L9 Sud ili "L9S" na terminalu 1 ili 2 zračne luke i siđite na stanici "Zona Universitària". Odatle idite linijom podzemne željeznice L3 do stanice "Drassanes", koja se nalazi u blizini trajektnog terminala.

Dođite automobilom do trajektnog terminala u Barceloni

Ako želite do trajektnog terminala doći automobilom, evo detaljnih uputa s glavnih prometnica:

  1. S autoceste AP-7 izađite na izlaz 21 prema Barceloni Centre/Port Vell.
  2. Nastavite autocestom Ronda Litoral (B-10) i idite na izlaz 21 prema Paral·lel/Montjuïc.
  3. Slijedite znakove za Parall·el i nastavite duž avenije do trajektnog terminala.

Trajanje putovanja automobilom ovisi o prometu, ali općenito se procjenjuje na 20 do 30 minuta od glavnih cesta. Naknade za parkiranje na trajektnom terminalu variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Civitavecchia

Brodovi Grimaldi Lines stižu u Civitavecchia iz sljedećih luka:

Civitavecchia
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Barcelona i Civitavecchia
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Barcelona do Civitavecchia, trebat će vam najmanje 20 sati da prijeđete 802 km između Barcelona i Civitavecchia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Barcelona i Civitavecchia) i trajektnoj tvrtki (Grimaldi Lines). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Barcelona i Civitavecchia.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Barcelona i Civitavecchia: Grimaldi Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Za vožnju brodom od Barcelona do Civitavecchia možete pronaći cijene između 45 € za najnižu i 320 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 127 €.

Prvi brod polazi u 01:00 za Civitavecchia iz luke Barcelona.

Posljednji brod za Civitavecchia obično isplovljava u 23:59 iz luke Barcelona.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska