Putovanje trajektom Bar Marches

Putovanje trajektom iz Bar u Marches odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Bar u Marches upravlja 1 brodskih kompanija (Montenegro Lines) koje opslužuju luke Ancona i Bar.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Bar Marches, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Montenegro Lines.

Trajekt Bar Marches u brojkama

Sletjeti
Crna Gora
Italija
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Bar Marches

Tražite li trajekt Bar Marches? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Bar i Marches. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Montenegro Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Bar ili Ancona, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Bar Marches koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Montenegro Lines. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Bar i Marches!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Bar Marches - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Bar do Marches

Marches: Dolazak trajektom iz Bar i istraživanje regije

  1. Ancona
    Glavni grad regije, Ancona, je destinacija koju morate posjetiti. Njegova užurbana luka idealna je točka dolaska za početak vašeg istraživanja Marche. Ljubitelji povijesti cijenit će gradsku rimsku i srednjovjekovnu arhitekturu, posebice katedralu San Ciriaco i veličanstveni Augustov slavoluk. Ne propustite ni Forte Guasco s kojeg se pruža panoramski pogled na more.

  2. Urbino
    Smješten kratkom vožnjom od Ancone, Urbino je grad bezvremenskog šarma. Ovaj srednjovjekovni grad posebno je poznat po svojoj kneževskoj palači, remek-djelu talijanske renesansne arhitekture. Prošećite njegovim slikovitim ulicama i posjetite rodnu kuću slavnog slikara Raphaëla.

Marches: Najbolje vrijeme za putovanje?

Proljeće (od ožujka do svibnja) idealno je godišnje doba za posjet Marcheu. Temperature se počinju zagrijavati, varirajući između 15°C i 20°C u ožujku i dosežući 25°C u svibnju. Dani su blagi i sunčani, idealni za istraživanje srednjovjekovnih gradova poput Urbina ili Ascoli Picena ili za uživanje u ljepoti jadranske obale.

Ljeto (od lipnja do kolovoza) je najpopularnije godišnje doba za odmor u Marcheu. Temperature redovito dosežu 30°C ili više, osobito u obalnim područjima. Regija nudi mnoge prekrasne plaže, poput onih Sirolo ili Portonovo, gdje se posjetitelji mogu sunčati ili kupati u kristalno čistom moru.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None