Baiona
Izravno putovanje do Illas Cíes trajekt
Illas Cíes
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Baiona do Illas Cíes?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Baiona - Illas Cíes? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Baiona do Illas Cíes zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Baiona do Illas Cíes može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Baiona do Illas Cíes bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Naviera Nabia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Baiona Illas Cíes prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Nabia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Baiona i Illas Cíes, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Baiona - Illas Cíes

Polazna luka
Baiona
Španija
Galicija
Luka dolaska
Illas Cíes
Španija
Galicija
Udaljenost
9 km
Trajektne tvrtke
Naviera Nabia
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Baiona i Illas Cíes?

Ako želite putovati između Baiona i Illas Cíes trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Nabia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Nabia Baiona Illas Cíes
Naviera Nabia
Tvrtka Naviera Nabia osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Baiona i Illas Cíes. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Baiona-Illas Cíes i rezervirati kartu za Naviera Nabia između Baiona i Illas Cíes. Više informacija o Naviera Nabia

Odakle polaze trajekti u Baiona? Gdje brodovi stižu u Illas Cíes?

Polazna luka u Baiona

Trajekti Naviera Nabia polaze za Illas Cíes iz sljedećih luka Baiona:

Baiona
Kartica

Luka dolaska u Illas Cíes

Brodovi Naviera Nabia stižu u Illas Cíes iz sljedećih luka:

Cies Islands
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska