Ayvalik
Izravno putovanje do Mytilene trajekt
Mytilene
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ayvalik do Mytilene?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ayvalik - Mytilene? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ayvalik do Mytilene zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ayvalik do Mytilene može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ayvalik do Mytilene bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Turyol. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ayvalik Mytilene prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Turyol nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ayvalik i Mytilene, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ayvalik - Mytilene

Polazna luka
Ayvalik
Turska
Luka dolaska
Mytilene
Grčka
Sjevernoegejski otoci
Udaljenost
26 km
Trajektne tvrtke
Turyol
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ayvalik Mytilene: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ayvalik do Mytilene pronaći ćete karte između 20 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 97 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ayvalik Mytilene je 58 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ayvalik do Mytilene je 1 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 30 min da stignu do Mytilene, dok će najbrži brodovi stići u Mytilene za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ayvalik u 09:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ayvalik Mytilene
58 €
Raspon cijena trajekta Ayvalik Mytilene (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
20 € - 97 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ayvalik Mytilene
1 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Mytilene
09:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Mytilene
10:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Ayvalik i Mytilene?

Ako želite putovati između Ayvalik i Mytilene trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Turyol koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Turyol Ayvalik Mytilene
Turyol
Tvrtka Turyol osigurava prijelaze u Grčka i Turska, a posebno pomorske veze između luka Ayvalik i Mytilene. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ayvalik-Mytilene i rezervirati kartu za Turyol između Ayvalik i Mytilene. Turyol ima 2 prelazaka dnevno u Mytilene iz Ayvalik, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Turyol
1 sati 30 min
2 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Ayvalik? Gdje brodovi stižu u Mytilene?

Polazna luka u Ayvalik

Trajekti Turyol polaze za Mytilene iz sljedećih luka Ayvalik:

Ayvalik
Kartica

Luka dolaska u Mytilene

Brodovi Turyol stižu u Mytilene iz sljedećih luka:

Mytilene
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska