Atena
Izravno putovanje do Spetses trajekt
Spetses
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Atena do Spetses?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Atena - Spetses? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Atena do Spetses zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Atena do Spetses može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Atena do Spetses bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways ili Alpha Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Atena Spetses prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Alpha Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Atena i Spetses, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Atena - Spetses

Polazna luka
Atena
Grčka
Atika
Luka dolaska
Spetses
Grčka
Atika
Udaljenost
93 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Atena Spetses: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Atena do Spetses pronaći ćete karte između 48 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 54 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Atena Spetses je 49 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Atena do Spetses je 2 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 10 min da stignu do Spetses, dok će najbrži brodovi stići u Spetses za 2 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Atena u 08:30. Posljednji brod za Spetses napušta luku Atena u 16:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Atena Spetses
49 €
Raspon cijena trajekta Atena Spetses (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
48 € - 54 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Atena Spetses
2 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Spetses
08:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Spetses
16:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Spetses
10:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Spetses
18:20

Zašto ići trajektom iz Atena u Spetses?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Atena do Spetses može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Spetses. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Atena-Spetses idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Na trajekt Atena Spetses nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Spetses. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Hellenic Seaways ili Alpha Lines ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Spetses.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Kao opće pravilo, putovanje Atena-Spetses mnogo je brže avionom. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Atena Spetses na Alpha Lines ili Hellenic Seaways brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Atena u Spetses. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Atena, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Atena i Spetses ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Atena i Spetses?

Ako želite putovati između Atena i Spetses trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Alpha Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Atena Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Spetses i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Atena i Spetses. Hellenic Seaways ima 5 prelazaka dnevno u Spetses iz Atena, a vrijeme putovanja je 2 sati 10 min. Više informacija o Hellenic Seaways
2 sati 10 min
5 prelazaka dnevno
Alpha Lines Atena Spetses
Alpha Lines
Tvrtka Alpha Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Atena i Spetses. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Spetses i rezervirati kartu za Alpha Lines između Atena i Spetses. Više informacija o Alpha Lines

Odakle polaze trajekti u Atena? Gdje brodovi stižu u Spetses?

Polazna luka u Atena

Trajekti Hellenic Seaways ili Alpha Lines polaze za Spetses iz sljedećih luka Atena:

Athens Piraeus E1
Kartica
Athens Piraeus E6
Kartica

Sa željezničke stanice u Ateni?

Ako stignete na željeznički ili autobusni kolodvor u Ateni i želite doći do trajektnog terminala Pirej, imate nekoliko opcija.

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Vrijeme putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 35-45 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 25 do 45 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična i vrlo praktična opcija je korištenje podzemne željeznice do trajektnog terminala. Možete krenuti linijom M1 (zelena linija) sa željezničke ili autobusne stanice i sići na stanici "Piraeus". Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena karte je oko 1,40 eura. Kad stignete na stanicu "Piraeus", lako možete prošetati do trajektnog terminala.

Iz atenske zračne luke?

Ako stignete u zračnu luku u Ateni i želite stići do trajektnog terminala, evo dostupnih opcija:

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Trajanje putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 1 sat do 1 sat i 20 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 70 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Autobusom: Vrlo praktično i ekonomično rješenje je uzeti autobus X96 koji povezuje atensku zračnu luku Eleftherios-Venizélos izravno s trajektnim terminalom Pirej. I dalje je potrebno sat i pol da se završi ova ruta.

3. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična opcija je korištenje podzemne željeznice. Možete ići linijom podzemne željeznice M3 (plava linija) od zračne luke i sići na krajnjem kolodvoru, stanici "Piraeus". Ukupno trajanje ovog izravnog putovanja između zračne luke i terminala je otprilike 60 do 80 minuta.

Automobilom s glavnih cesta?

Ako radije koristite svoj automobil da dođete do trajektnog terminala s glavnih cesta, evo detaljnih uputa:

S mreže autocesta: Ako dolazite sa sjevera Atene, autocesta E75 će vas vrlo lako odvesti do trajektnog terminala prateći znakove za izlaz "Piraeus". Zatim ćete nastaviti glavnom cestom sve dok ne dođete do trajektnog terminala Pirej. Budite oprezni jer promet u Ateni može biti vrlo gust s brojnim zastojima.

Važno je napomenuti da trajektni terminal Pirej ima parkirališta na kojima možete parkirati automobil za vrijeme trajanja putovanja. Cijene parkiranja variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Spetses

Brodovi Alpha Lines ili Hellenic Seaways stižu u Spetses iz sljedećih luka:

Spetses
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Atena do Spetses, trebat će vam najmanje 2 sati 10 min da prijeđete 93 km između Atena i Spetses.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Atena i Spetses) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways i Alpha Lines). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Atena i Spetses.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Atena i Spetses: Hellenic Seaways i Alpha Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Atena i Spetses prijeći ćete 93 km.

Za vožnju brodom od Atena do Spetses možete pronaći cijene između 48 € za najnižu i 54 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 49 €.

Prvi brod polazi u 08:30 za Spetses iz luke Atena.

Posljednji brod za Spetses obično isplovljava u 16:15 iz luke Atena.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska