Atena
Izravno putovanje do Kythnos trajekt
Kythnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Atena do Kythnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Atena - Kythnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Atena do Kythnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Atena do Kythnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Atena do Kythnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Zante Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Atena Kythnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Zante Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Atena i Kythnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Atena - Kythnos

Polazna luka
Atena
Grčka
Atika
Luka dolaska
Kythnos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
89 km
Trajektne tvrtke
Zante Ferries
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Atena Kythnos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Atena do Kythnos pronaći ćete karte između 28 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 125 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Atena Kythnos je 76 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Atena do Kythnos je 3 sati. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati da stignu do Kythnos, dok će najbrži brodovi stići u Kythnos za 3 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Atena u 07:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Atena Kythnos
76 €
Raspon cijena trajekta Atena Kythnos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
28 € - 125 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Atena Kythnos
3 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kythnos
07:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kythnos
10:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Atena i Kythnos?

Ako želite putovati između Atena i Kythnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Zante Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Zante Ferries Atena Kythnos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Kythnos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Atena i Kythnos. Zante Ferries ima 7 prelazaka tjedno u Kythnos iz Atena, a vrijeme putovanja je 3 sati 10 min. Više informacija o Zante Ferries
3 sati 10 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Atena? Gdje brodovi stižu u Kythnos?

Polazna luka u Atena

Trajekti Zante Ferries polaze za Kythnos iz sljedećih luka Atena:

Athens Piraeus E6
Kartica

Sa željezničke stanice u Ateni?

Ako stignete na željeznički ili autobusni kolodvor u Ateni i želite doći do trajektnog terminala Pirej, imate nekoliko opcija.

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Vrijeme putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 35-45 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 25 do 45 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična i vrlo praktična opcija je korištenje podzemne željeznice do trajektnog terminala. Možete krenuti linijom M1 (zelena linija) sa željezničke ili autobusne stanice i sići na stanici "Piraeus". Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena karte je oko 1,40 eura. Kad stignete na stanicu "Piraeus", lako možete prošetati do trajektnog terminala.

Iz atenske zračne luke?

Ako stignete u zračnu luku u Ateni i želite stići do trajektnog terminala, evo dostupnih opcija:

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Trajanje putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 1 sat do 1 sat i 20 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 70 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Autobusom: Vrlo praktično i ekonomično rješenje je uzeti autobus X96 koji povezuje atensku zračnu luku Eleftherios-Venizélos izravno s trajektnim terminalom Pirej. I dalje je potrebno sat i pol da se završi ova ruta.

3. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična opcija je korištenje podzemne željeznice. Možete ići linijom podzemne željeznice M3 (plava linija) od zračne luke i sići na krajnjem kolodvoru, stanici "Piraeus". Ukupno trajanje ovog izravnog putovanja između zračne luke i terminala je otprilike 60 do 80 minuta.

Automobilom s glavnih cesta?

Ako radije koristite svoj automobil da dođete do trajektnog terminala s glavnih cesta, evo detaljnih uputa:

S mreže autocesta: Ako dolazite sa sjevera Atene, autocesta E75 će vas vrlo lako odvesti do trajektnog terminala prateći znakove za izlaz "Piraeus". Zatim ćete nastaviti glavnom cestom sve dok ne dođete do trajektnog terminala Pirej. Budite oprezni jer promet u Ateni može biti vrlo gust s brojnim zastojima.

Važno je napomenuti da trajektni terminal Pirej ima parkirališta na kojima možete parkirati automobil za vrijeme trajanja putovanja. Cijene parkiranja variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Kythnos

Brodovi Zante Ferries stižu u Kythnos iz sljedećih luka:

Kythnos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska