Astypalaia
Izravno putovanje do Nisyros trajekt
Nisyros
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Astypalaia do Nisyros?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Astypalaia - Nisyros? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Astypalaia do Nisyros zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Astypalaia do Nisyros može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Astypalaia do Nisyros bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Astypalaia Nisyros prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Astypalaia i Nisyros, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Astypalaia - Nisyros

Polazna luka
Astypalaia
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Nisyros
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
76 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Astypalaia Nisyros: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Astypalaia do Nisyros pronaći ćete karte između 12 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 160 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Astypalaia Nisyros je 63 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Astypalaia do Nisyros je 4 sati 13 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati 50 min da stignu do Nisyros, dok će najbrži brodovi stići u Nisyros za 2 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Astypalaia u 05:50. Posljednji brod za Nisyros napušta luku Astypalaia u 20:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Astypalaia Nisyros
63 €
Raspon cijena trajekta Astypalaia Nisyros (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
12 € - 160 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Astypalaia Nisyros
4 sati 13 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Nisyros
05:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Nisyros
20:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Nisyros
02:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Nisyros
16:20

Zašto ići trajektom iz Astypalaia u Nisyros?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Astypalaia do Nisyros može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Nisyros. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Astypalaia-Nisyros idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Na trajekt Astypalaia Nisyros nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Nisyros. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways za više informacija.
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Astypalaia Nisyros ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Astypalaia i Nisyros s obitelji. Tamo je sve lakše. Čim napustite Astypalaia, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Nisyros vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Astypalaia i Nisyros vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Astypalaia i Nisyros?

Ako želite putovati između Astypalaia i Nisyros trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Astypalaia Nisyros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Astypalaia-Nisyros, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Astypalaia-Nisyros i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Astypalaia i Nisyros. Blue Star Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Nisyros iz Astypalaia, a vrijeme putovanja je 4 sati 40 min. Više informacija o Blue Star Ferries
4 sati 40 min
1 prelazaka tjedno
Dodekanisos Seaways Astypalaia Nisyros
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways osnovan je 1991. godine sa sjedištem na Rodosu u Grčkoj. Tvrtka opslužuje otoke u Egejskom moru i luke u Jonskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Astypalaia-Nisyros i rezervirati kartu za Dodekanisos Seaways između Astypalaia i Nisyros. Više informacija o Dodekanisos Seaways

Odakle polaze trajekti u Astypalaia? Gdje brodovi stižu u Nisyros?

Polazna luka u Astypalaia

Trajekti Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways polaze za Nisyros iz sljedećih luka Astypalaia:

Astypalea
Kartica

Luka dolaska u Nisyros

Brodovi Dodekanisos Seaways ili Blue Star Ferries stižu u Nisyros iz sljedećih luka:

Nisyros
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Astypalaia do Nisyros, trebat će vam najmanje 4 sati 40 min da prijeđete 76 km između Astypalaia i Nisyros.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Astypalaia i Nisyros) i trajektnoj tvrtki (Blue Star Ferries i Dodekanisos Seaways). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Astypalaia i Nisyros.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Astypalaia i Nisyros: Blue Star Ferries i Dodekanisos Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Tijekom vašeg prijelaza između Astypalaia i Nisyros prijeći ćete 76 km.

Za vožnju brodom od Astypalaia do Nisyros možete pronaći cijene između 12 € za najnižu i 160 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 63 €.

Prvi brod polazi u 05:50 za Nisyros iz luke Astypalaia.

Posljednji brod za Nisyros obično isplovljava u 20:45 iz luke Astypalaia.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska