Preporučena ruta
Arrecife
Izravno putovanje do Santa Cruz de Tenerife trajekt
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Arrecife
Putovanje trajekt za Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Putovanje trajekt za Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Arrecife - Santa Cruz de Tenerife? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ili Fred Olsen Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Arrecife Santa Cruz de Tenerife prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Arrecife - Santa Cruz de Tenerife

Polazna luka
Arrecife
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Santa Cruz de Tenerife
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
269 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Učestalost križanja
8 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
9 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Arrecife Santa Cruz de Tenerife: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife pronaći ćete karte između 118 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 288 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Arrecife Santa Cruz de Tenerife je 202 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife je 10 sati 29 min. Najsporijim trajektima trebat će 16 sati da stignu do Santa Cruz de Tenerife, dok će najbrži brodovi stići u Santa Cruz de Tenerife za 10 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Arrecife u 11:00. Posljednji brod za Santa Cruz de Tenerife napušta luku Arrecife u 17:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Arrecife Santa Cruz de Tenerife
202 €
Raspon cijena trajekta Arrecife Santa Cruz de Tenerife (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
118 € - 288 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Arrecife Santa Cruz de Tenerife
10 sati 29 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santa Cruz de Tenerife
11:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Santa Cruz de Tenerife
17:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santa Cruz de Tenerife
01:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Santa Cruz de Tenerife
21:10

Zašto ići trajektom iz Arrecife u Santa Cruz de Tenerife?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Santa Cruz de Tenerife. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Arrecife-Santa Cruz de Tenerife idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Arrecife Santa Cruz de Tenerife, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Arrecife, iz luke, prošećite palubom broda Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Santa Cruz de Tenerife započnete puni energije.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Arrecife Santa Cruz de Tenerife potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Santa Cruz de Tenerife ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife?

Ako želite putovati između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Arrecife-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Naviera Armas između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife. Naviera Armas ima 7 prelazaka tjedno u Santa Cruz de Tenerife iz Arrecife, a vrijeme putovanja je 9 sati 20 min. Više informacija o Naviera Armas
9 sati 20 min
7 prelazaka tjedno
Acciona Trasmediterránea Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Arrecife-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea ima 1 prelazaka tjedno u Santa Cruz de Tenerife iz Arrecife, a vrijeme putovanja je 17 sati. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
17 sati
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Arrecife? Gdje brodovi stižu u Santa Cruz de Tenerife?

Polazna luka u Arrecife

Trajekti Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea polaze za Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka Arrecife:

Arrecife
Kartica

Luka dolaska u Santa Cruz de Tenerife

Brodovi Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas stižu u Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka:

Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife, trebat će vam najmanje 9 sati 20 min da prijeđete 269 km između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea). Trenutno postoji 8 prelazaka tjedno između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Arrecife i Santa Cruz de Tenerife: Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijekom vašeg prijelaza između Arrecife i Santa Cruz de Tenerife prijeći ćete 269 km.

Za vožnju brodom od Arrecife do Santa Cruz de Tenerife možete pronaći cijene između 118 € za najnižu i 288 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 202 €.

Prvi brod polazi u 11:00 za Santa Cruz de Tenerife iz luke Arrecife.

Posljednji brod za Santa Cruz de Tenerife obično isplovljava u 17:30 iz luke Arrecife.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska