Anzio
Izravno putovanje do Ponza trajekt
Ponza
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Anzio do Ponza?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Anzio - Ponza? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Anzio do Ponza zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Anzio do Ponza može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Anzio do Ponza bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Laziomar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Anzio Ponza prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Laziomar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Anzio i Ponza, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Anzio - Ponza

Polazna luka
Anzio
Italija
Latium
Luka dolaska
Ponza
Italija
Ponzanski otoci
Udaljenost
68 km
Trajektne tvrtke
Laziomar
Učestalost križanja
9 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Anzio i Ponza?

Ako želite putovati između Anzio i Ponza trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Laziomar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Laziomar Anzio Ponza
Laziomar
Tvrtka Laziomar osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Anzio i Ponza. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Anzio-Ponza i rezervirati kartu za Laziomar između Anzio i Ponza. Laziomar ima 9 prelazaka tjedno u Ponza iz Anzio, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Laziomar
1 sati 20 min
9 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Anzio? Gdje brodovi stižu u Ponza?

Polazna luka u Anzio

Trajekti Laziomar polaze za Ponza iz sljedećih luka Anzio:

Anzio
Kartica

Luka dolaska u Ponza

Brodovi Laziomar stižu u Ponza iz sljedećih luka:

Ponza
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska