Antikythira
Izravno putovanje do Kissamos trajekt
Kissamos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Antikythira do Kissamos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Antikythira - Kissamos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Antikythira do Kissamos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Antikythira do Kissamos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Antikythira do Kissamos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Antikythira Kissamos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Antikythira i Kissamos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Antikythira - Kissamos

Polazna luka
Antikythira
Grčka
Atika
Luka dolaska
Kissamos
Grčka
Kreta
Udaljenost
54 km
Trajektne tvrtke
Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Antikythira u Kissamos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Antikythira do Kissamos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kissamos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Antikythira-Kissamos idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Antikythira na trajektu Sea Jets ili Lane Sea Lines koji će 54 km do Kissamos putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Kissamos!
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Za prijelaz od Antikythira do Kissamos, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Kissamos. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Sea Jets ili Lane Sea Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Antikythira i Kissamos kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve lakše. Čim napustite Antikythira, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Antikythira i Kissamos.

Koje tvrtke pružaju usluge između Antikythira i Kissamos?

Ako želite putovati između Antikythira i Kissamos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Antikythira Kissamos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Antikythira-Kissamos i rezervirati kartu za Sea Jets između Antikythira i Kissamos. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Kissamos
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Antikythira i Kissamos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Antikythira-Kissamos i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Antikythira i Kissamos. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Antikythira? Gdje brodovi stižu u Kissamos?

Polazna luka u Antikythira

Trajekti Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Kissamos iz sljedećih luka Antikythira:

Antikythira
Kartica

Luka dolaska u Kissamos

Brodovi Lane Sea Lines ili Sea Jets stižu u Kissamos iz sljedećih luka:

Kissamos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Antikythira i Kissamos: Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Sea Jets, Lane Sea Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Antikythira i Kissamos prijeći ćete 54 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska