Andros
Izravno putovanje do Lavrio trajekt
Lavrio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Andros do Lavrio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Andros - Lavrio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Andros do Lavrio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Andros do Lavrio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Andros do Lavrio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Andros Lavrio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Andros i Lavrio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Andros - Lavrio

Polazna luka
Andros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Lavrio
Grčka
Atika
Udaljenost
79 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Andros u Lavrio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Andros do Lavrio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lavrio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Andros-Lavrio idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Andros Lavrio, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Andros, iz luke, prošećite palubom broda Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Lavrio započnete puni energije.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Andros do Lavrio. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Andros Lavrio na trajektu Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Andros i Lavrio?

Ako želite putovati između Andros i Lavrio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Andros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Andros-Lavrio i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Andros i Lavrio. Više informacija o Hellenic Seaways
Cyclades Fast Ferries Andros Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Nudi brze prijelaze između grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Andros-Lavrio i rezervirati kartu za Cyclades Fast Ferries između Andros i Lavrio. Više informacija o Cyclades Fast Ferries
Sea Jets Andros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Andros-Lavrio i rezervirati kartu za Sea Jets između Andros i Lavrio. Više informacija o Sea Jets

Odakle polaze trajekti u Andros? Gdje brodovi stižu u Lavrio?

Polazna luka u Andros

Trajekti Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets polaze za Lavrio iz sljedećih luka Andros:

Andros
Kartica

Luka dolaska u Lavrio

Brodovi Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ili Hellenic Seaways stižu u Lavrio iz sljedećih luka:

Lavrio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Andros i Lavrio: Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Andros Lavrio, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Andros i Lavrio prijeći ćete 79 km.

Kako se odvija trajektni prijelaz Andros Lavrio?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Andros Lavrio prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Andros do izlaska u Lavrio. Također ćete pronaći praktične informacije o Andros i Lavrio.

Ukrcaj u Andros

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Andros Lavrio:

  • Vrijeme dolaska u luku Andros / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Andros. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registrirajte se za prijelaz Andros Lavrio / Idite do šaltera Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ili Hellenic Seaways na trajektnom terminalu Andros kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Lavrio / S trajektnog terminala Andros bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Andros Lavrio trajekta

Na brodu Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Lavrio, iskrcaj je neminovan!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Lavrio:

  • Približavanje luci Lavrio / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Lavrio na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Andros u Lavrio u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Lavrio.
  • Siđite s broda i istražite Lavrio / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. U Lavrio ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Lavrio počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska