Preporučena ruta
Ancona
Izravno putovanje do Patras trajekt
Patras
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Ancona
Putovanje trajekt za Krf
Krf
Putovanje trajekt za Patras
Patras
Saznajte cijene
Ancona
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Brindisi
Brindisi
Putovanje trajekt za Patras
Patras
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ancona do Patras?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ancona - Patras? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ancona do Patras zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ancona do Patras može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ancona do Patras bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries ili Minoan Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ancona Patras prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Minoan Lines ili Superfast Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ancona i Patras, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ancona - Patras

Polazna luka
Ancona
Italija
Marches
Luka dolaska
Patras
Grčka
Zapadna Grčka
Udaljenost
911 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
21 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ancona Patras: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ancona do Patras pronaći ćete karte između 91 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 378 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ancona Patras je 200 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ancona do Patras je 22 sati 35 min. Najsporijim trajektima trebat će 24 sati da stignu do Patras, dok će najbrži brodovi stići u Patras za 21 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ancona u 13:30. Posljednji brod za Patras napušta luku Ancona u 16:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ancona Patras
200 €
Raspon cijena trajekta Ancona Patras (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
91 € - 378 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ancona Patras
22 sati 35 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Patras
13:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Patras
16:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Patras
12:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Patras
16:30

Zašto ići trajektom iz Ancona u Patras?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ancona do Patras može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Patras. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ancona-Patras idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Ancona i Patras s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Ancona, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Ancona i Patras ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Ancona Patras ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Ancona do Patras potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Patras ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ancona i Patras?

Ako želite putovati između Ancona i Patras trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Minoan Lines ili Superfast Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Minoan Lines Ancona Patras
Minoan Lines
Minoan Lines je grčka brodarska tvrtka osnovana 1972. koja pruža prijevoz putnika u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ancona-Patras i rezervirati kartu za Minoan Lines između Ancona i Patras. Minoan Lines ima 4 prelazaka tjedno u Patras iz Ancona, a vrijeme putovanja je 21 sati 30 min. Više informacija o Minoan Lines
21 sati 30 min
4 prelazaka tjedno
Superfast Ferries Ancona Patras
Superfast Ferries
Osnovan 1993., Superfast Ferries grčka je tvrtka koja pruža pomorske veze između Grčke i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ancona-Patras i rezervirati kartu za Superfast Ferries između Ancona i Patras. Više informacija o Superfast Ferries

Odakle polaze trajekti u Ancona? Gdje brodovi stižu u Patras?

Polazna luka u Ancona

Trajekti Minoan Lines ili Superfast Ferries polaze za Patras iz sljedećih luka Ancona:

Ancona Molo Santa Maria
Kartica

Luka dolaska u Patras

Brodovi Superfast Ferries ili Minoan Lines stižu u Patras iz sljedećih luka:

Patras Terminal Ferry Sud
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ancona do Patras, trebat će vam najmanje 21 sati 30 min da prijeđete 911 km između Ancona i Patras.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ancona i Patras) i trajektnoj tvrtki (Minoan Lines i Superfast Ferries). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Ancona i Patras.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ancona i Patras: Minoan Lines i Superfast Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Ancona i Patras prijeći ćete 911 km.

Za vožnju brodom od Ancona do Patras možete pronaći cijene između 91 € za najnižu i 378 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 200 €.

Prvi brod polazi u 13:30 za Patras iz luke Ancona.

Posljednji brod za Patras obično isplovljava u 16:30 iz luke Ancona.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska