Anafi
Izravno putovanje do Naxos trajekt
Naxos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Anafi do Naxos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Anafi - Naxos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Anafi do Naxos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Anafi do Naxos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Anafi do Naxos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines ili Blue Star Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Anafi Naxos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Anafi i Naxos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Anafi - Naxos

Polazna luka
Anafi
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Naxos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
90 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Anafi u Naxos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Anafi do Naxos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Naxos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Anafi-Naxos idealno prijevozno sredstvo.

Kao obitelj, trajekt je idealan!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Anafi i Naxos kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve lakše. Čim napustite Anafi, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Anafi i Naxos ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Anafi Naxos je suprotno! Trajekti kojima upravljaju ANEK Lines ili Blue Star Ferries dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Naxos stići potpuno opušteni.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Anafi-Naxos mnogo je brže avionom. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Anafi Naxos sa Blue Star Ferries ili ANEK Lines, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Anafi i Naxos?

Ako želite putovati između Anafi i Naxos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Anafi Naxos
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Anafi-Naxos i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Anafi-Naxos i rezervirati kartu za ANEK Lines između Anafi i Naxos. Više informacija o ANEK Lines
Blue Star Ferries Anafi Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Anafi-Naxos, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Anafi-Naxos i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Anafi i Naxos. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Anafi? Gdje brodovi stižu u Naxos?

Polazna luka u Anafi

Trajekti ANEK Lines ili Blue Star Ferries polaze za Naxos iz sljedećih luka Anafi:

Anafi
Kartica

Luka dolaska u Naxos

Brodovi Blue Star Ferries ili ANEK Lines stižu u Naxos iz sljedećih luka:

Naxos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Anafi i Naxos: ANEK Lines i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Anafi i Naxos prijeći ćete 90 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska