Preporučena ruta
Amorgos
Izravno putovanje do Syros trajekt
Syros
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Amorgos
Putovanje trajekt za Naxos
Naxos
Putovanje trajekt za Syros
Syros
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Amorgos do Syros?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Amorgos - Syros? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Amorgos do Syros zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Amorgos do Syros može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Amorgos do Syros bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways ili Minoan Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Amorgos Syros prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Amorgos i Syros, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Amorgos - Syros

Polazna luka
Amorgos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
105 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries
Učestalost križanja
8 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Amorgos u Syros?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Amorgos do Syros može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Syros. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Amorgos-Syros idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Amorgos do Syros, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Amorgos, iz luke, prošećite palubom broda ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Syros započnete puni energije.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Amorgos Syros je suprotno! Trajekti kojima upravljaju ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Syros stići potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Amorgos i Syros?

Ako želite putovati između Amorgos i Syros trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Amorgos Syros
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Amorgos-Syros i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Amorgos-Syros i rezervirati kartu za ANEK Lines između Amorgos i Syros. Više informacija o ANEK Lines
Sea Jets Amorgos Syros
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Amorgos-Syros i rezervirati kartu za Sea Jets između Amorgos i Syros. Sea Jets ima 1 prelazaka tjedno u Syros iz Amorgos, a vrijeme putovanja je 5 sati 50 min. Više informacija o Sea Jets
5 sati 50 min
1 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Amorgos Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Amorgos-Syros, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Amorgos-Syros i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Amorgos i Syros. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Amorgos? Gdje brodovi stižu u Syros?

Polazna luka u Amorgos

Trajekti ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries polaze za Syros iz sljedećih luka Amorgos:

Aegiali
Kartica
Katapola
Kartica

Luka dolaska u Syros

Brodovi Blue Star Ferries, Sea Jets ili ANEK Lines stižu u Syros iz sljedećih luka:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Amorgos i Syros
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Amorgos do Syros, trebat će vam najmanje 4 sati 30 min da prijeđete 105 km između Amorgos i Syros.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Amorgos i Syros) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Sea Jets i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 8 prelazaka tjedno između Amorgos i Syros.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Amorgos i Syros: ANEK Lines, Sea Jets i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Amorgos Syros, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Amorgos i Syros prijeći ćete 105 km.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Amorgos Syros?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Amorgos i Syros. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Amorgos do iskrcaja u Syros kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways i Minoan Lines. Također ćete pronaći praktične informacije o Amorgos i Syros.

Spreman za ukrcaj u Amorgos

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Amorgos Syros, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Amorgos / Morate stići u luku Amorgos dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Blue Star Ferries, Sea Jets ili ANEK Lines. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Amorgos Syros / Na trajektnom terminalu Amorgos pronađite šaltere ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Syros / Na trajektnom terminalu Amorgos emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Blue Star Ferries, Sea Jets ili ANEK Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu između Amorgos i Syros

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Trajekt se približava Syros, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Syros:

  • Luka Syros je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Syros na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Syros.
  • Siđite s broda i istražite Syros / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Još je brže kada ste pješak. Carinska provjera ne može se isključiti u Syros. Konačno, vaš odmor u Syros počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska