Amorgos
Izravno putovanje do Koufonissia trajekt
Koufonissia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Amorgos do Koufonissia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Amorgos - Koufonissia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Amorgos do Koufonissia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Amorgos do Koufonissia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Amorgos do Koufonissia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Sea Jets, Small Cyclades Lines ili Blue Star Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Amorgos Koufonissia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets, Small Cyclades Lines ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Amorgos i Koufonissia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Amorgos - Koufonissia

Polazna luka
Amorgos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Koufonissia
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
29 km
Trajektne tvrtke
Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Amorgos Koufonissia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Amorgos do Koufonissia pronaći ćete karte između 7 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 177 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Amorgos Koufonissia je 41 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Amorgos do Koufonissia je 1 sati 12 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 30 min da stignu do Koufonissia, dok će najbrži brodovi stići u Koufonissia za 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Amorgos u 06:00. Posljednji brod za Koufonissia napušta luku Amorgos u 19:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Amorgos Koufonissia
41 €
Raspon cijena trajekta Amorgos Koufonissia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
7 € - 177 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Amorgos Koufonissia
1 sati 12 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Koufonissia
06:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Koufonissia
19:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Koufonissia
06:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Koufonissia
19:40

Zašto ići trajektom iz Amorgos u Koufonissia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Amorgos do Koufonissia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Koufonissia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Amorgos-Koufonissia idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Amorgos u Koufonissia. Tamo je sve lakše. Čim napustite Amorgos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Amorgos i Koufonissia ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Amorgos u Koufonissia rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Koufonissia ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. Tijekom putovanja trajektom Amorgos Koufonissia sa Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines ili Sea Jets, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Amorgos i Koufonissia?

Ako želite putovati između Amorgos i Koufonissia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets, Small Cyclades Lines ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Amorgos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Amorgos-Koufonissia i rezervirati kartu za Sea Jets između Amorgos i Koufonissia. Sea Jets ima 7 prelazaka tjedno u Koufonissia iz Amorgos, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Sea Jets
40 min
7 prelazaka tjedno
Small Cyclades Lines Amorgos Koufonissia
Small Cyclades Lines
Tvrtka Small Cyclades Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Amorgos i Koufonissia. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Amorgos-Koufonissia i rezervirati kartu za Small Cyclades Lines između Amorgos i Koufonissia. Više informacija o Small Cyclades Lines
Blue Star Ferries Amorgos Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Amorgos-Koufonissia, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Amorgos-Koufonissia i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Amorgos i Koufonissia. Blue Star Ferries ima 3 prelazaka tjedno u Koufonissia iz Amorgos, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Blue Star Ferries
40 min
3 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Amorgos? Gdje brodovi stižu u Koufonissia?

Polazna luka u Amorgos

Trajekti Sea Jets, Small Cyclades Lines ili Blue Star Ferries polaze za Koufonissia iz sljedećih luka Amorgos:

Aegiali
Kartica
Katapola
Kartica

Luka dolaska u Koufonissia

Brodovi Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines ili Sea Jets stižu u Koufonissia iz sljedećih luka:

Koufonissia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Amorgos do Koufonissia, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 29 km između Amorgos i Koufonissia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Amorgos i Koufonissia) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets, Small Cyclades Lines i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 2 prelazaka dnevno između Amorgos i Koufonissia.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Amorgos i Koufonissia: Sea Jets, Small Cyclades Lines i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Amorgos Koufonissia, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Amorgos i Koufonissia prijeći ćete 29 km.

Za vožnju brodom od Amorgos do Koufonissia možete pronaći cijene između 7 € za najnižu i 177 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 41 €.

Prvi brod polazi u 06:00 za Koufonissia iz luke Amorgos.

Posljednji brod za Koufonissia obično isplovljava u 19:00 iz luke Amorgos.

Vaše iskustvo prijelaza Amorgos Koufonissia

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Amorgos i Koufonissia, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Sea Jets, Small Cyclades Lines ili Blue Star Ferries, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Amorgos do izlaska u Koufonissia. Također ćete pronaći praktične informacije o Amorgos i Koufonissia.

Spreman za ukrcaj u Amorgos

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Amorgos Koufonissia:

  • Prezentacija u luci Amorgos / Morate stići u luku Amorgos dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines ili Sea Jets. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Amorgos Koufonissia / U Amorgos predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines ili Sea Jets na trajektnom terminalu Amorgos. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Koufonissia / S trajektnog terminala Amorgos bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Putujete li automobilom, osoblje Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines ili Sea Jets dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Život na trajektu između Amorgos i Koufonissia

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Sea Jets, Small Cyclades Lines ili Blue Star Ferries po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Koufonissia

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Koufonissia:

  • Trajekt ulazi u luku Koufonissia / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Koufonissia na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Koufonissia.
  • Siđite s broda i istražite Koufonissia / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Koufonissia ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Napokon, napustite luku i Koufonissia vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska