Putovanje trajektom Alonnisos Središnja Makedonija

Putovanje trajektom iz Alonnisos u Središnja Makedonija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Alonnisos u Središnja Makedonija upravlja 2 brodskih kompanija (Hellenic Seaways ili Sea Jets) koje opslužuju luke Solun i Alonnisos.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Alonnisos Središnja Makedonija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Hellenic Seaways i Sea Jets.

Trajekt Alonnisos Središnja Makedonija u brojkama

Sletjeti
Grčka
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Alonnisos Središnja Makedonija

Tražite li trajekt Alonnisos Središnja Makedonija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Alonnisos i Središnja Makedonija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Sea Jets ili Hellenic Seaways nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Alonnisos ili Solun, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Alonnisos Središnja Makedonija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Sea Jets. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Alonnisos i Središnja Makedonija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Alonnisos Središnja Makedonija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Alonnisos do Središnja Makedonija

Središnja Makedonija: Dolazak trajektom iz Alonnisos i istraživanje regije

  1. Solun: užurbani grad Solun, smješten na obali Termajskog zaljeva, nudi jedinstvenu mješavinu povijesne baštine i modernog gradskog života. Prošećite šetnicom s palmama, posjetite Rotondu, Galerijev slavoluk i poznati arheološki muzej. Ne propustite Bijeli toranj, simbol grada. Solun je također poznat po svojoj ukusnoj kuhinji, stoga ne zaboravite probati lokalna jela.

  2. Vergina: Smješten u slikovitoj dolini, ovaj gradić dom je jednog od najvažnijih arheoloških nalazišta u Grčkoj: kraljevskih grobnica Vergine. Istražite podzemne grobnice u kojima ćete pronaći neprocjenjivo blago i upoznati se s fascinantnom poviješću makedonske dinastije.

Središnja Makedonija: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje u središnju Makedoniju obično je proljeće (od travnja do lipnja) i jesen (od rujna do listopada). U tom razdoblju klima je blaga, a prosječne temperature variraju između 10 i 25 stupnjeva Celzijusa. Možete uživati ​​u sunčanim danima i svježim noćima, što je idealno za istraživanje povijesnih znamenitosti poput ruševina drevnog grada Stobi ili samostana Saint-Naum.

Ljeti (srpanj-kolovoz) Središnja Makedonija zna biti prilično vruća, s temperaturama iznad 30 stupnjeva Celzijusa. Ovo je izvrsno vrijeme ako se želite opustiti i uživati ​​u suncu na plažama Ohridskog ili Prespanskog jezera. Ipak, ne zaboravite se zaštititi od sunca i ostati hidrirani.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None