Preporučena ruta
Almeria
Izravno putovanje do Oran trajekt
Oran
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Almeria
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Alicante
Alicante
Putovanje trajekt, let za Oran
Oran
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Almeria do Oran?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Almeria - Oran? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Almeria do Oran zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Almeria do Oran može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Almeria do Oran bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ili Algérie Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Almeria Oran prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Almeria i Oran, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Almeria - Oran

Polazna luka
Almeria
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Oran
Alžir
Udaljenost
208 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
8 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Almeria Oran: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Almeria do Oran pronaći ćete karte između 129 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 958 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Almeria Oran je 482 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Almeria do Oran je 8 sati 14 min. Najsporijim trajektima trebat će 9 sati 1 min da stignu do Oran, dok će najbrži brodovi stići u Oran za 8 sati 1 min. Prvi trajekt polazi iz luke Almeria u 23:59.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Almeria Oran
482 €
Raspon cijena trajekta Almeria Oran (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
129 € - 958 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Almeria Oran
8 sati 14 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Oran
23:59
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Oran
08:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Oran
09:00

Zašto ići trajektom iz Almeria u Oran?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Almeria do Oran može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Oran. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Almeria-Oran idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Almeria na trajektu Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea koji će 208 km do Oran putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Almeria Oran prijelaz malo prekratak!
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Na trajekt Almeria Oran nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Oran. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Oran.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Svaku minutu prijelaza Almeria Oran, od ukrcaja u luci Almeria do iskrcaja u Oran, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Almeria i Oran?

Ako želite putovati između Almeria i Oran trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Almeria Oran
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Almeria-Oran i rezervirati kartu za Naviera Armas između Almeria i Oran. Više informacija o Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Almeria Oran
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Almeria-Oran i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Almeria i Oran. Acciona Trasmediterránea ima 2 prelazaka tjedno u Oran iz Almeria, a vrijeme putovanja je 8 sati. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
8 sati
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Almeria? Gdje brodovi stižu u Oran?

Polazna luka u Almeria

Trajekti Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea polaze za Oran iz sljedećih luka Almeria:

Almeria
Kartica

Luka dolaska u Oran

Brodovi Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas stižu u Oran iz sljedećih luka:

Oran
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Almeria i Oran
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Almeria do Oran, trebat će vam najmanje 8 sati da prijeđete 208 km između Almeria i Oran.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Almeria i Oran) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Almeria i Oran.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Almeria i Oran: Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Almeria i Oran prijeći ćete 208 km.

Za vožnju brodom od Almeria do Oran možete pronaći cijene između 129 € za najnižu i 958 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 482 €.

Prvi brod polazi u 23:59 za Oran iz luke Almeria.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska