Almeria
Izravno putovanje do Ghazaouet trajekt
Ghazaouet
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Almeria do Ghazaouet?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Almeria - Ghazaouet? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Almeria do Ghazaouet zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Almeria do Ghazaouet može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Almeria do Ghazaouet bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Almeria Ghazaouet prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Almeria i Ghazaouet, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Almeria - Ghazaouet

Polazna luka
Almeria
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Ghazaouet
Alžir
Udaljenost
201 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
9 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Almeria Ghazaouet: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Almeria do Ghazaouet pronaći ćete karte između 129 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 958 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Almeria Ghazaouet je 468 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Almeria do Ghazaouet je 9 sati 1 min. Najsporijim trajektima trebat će 9 sati 1 min da stignu do Ghazaouet, dok će najbrži brodovi stići u Ghazaouet za 9 sati 1 min. Prvi trajekt polazi iz luke Almeria u 23:59.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Almeria Ghazaouet
468 €
Raspon cijena trajekta Almeria Ghazaouet (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
129 € - 958 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Almeria Ghazaouet
9 sati 1 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ghazaouet
23:59
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ghazaouet
08:00

Zašto ići trajektom iz Almeria u Ghazaouet?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Almeria do Ghazaouet može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ghazaouet. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Almeria-Ghazaouet idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Almeria i Ghazaouet kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve lakše. Čim napustite Almeria, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Almeria i Ghazaouet ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Almeria Ghazaouet, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Svaku minutu prijelaza Almeria Ghazaouet, od ukrcaja u luci Almeria do iskrcaja u Ghazaouet, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Almeria i Ghazaouet?

Ako želite putovati između Almeria i Ghazaouet trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Almeria Ghazaouet
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Almeria-Ghazaouet i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Almeria i Ghazaouet. Acciona Trasmediterránea ima 3 prelazaka tjedno u Ghazaouet iz Almeria, a vrijeme putovanja je 9 sati. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
9 sati
3 prelazaka tjedno
Naviera Armas Almeria Ghazaouet
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Almeria-Ghazaouet i rezervirati kartu za Naviera Armas između Almeria i Ghazaouet. Više informacija o Naviera Armas

Odakle polaze trajekti u Almeria? Gdje brodovi stižu u Ghazaouet?

Polazna luka u Almeria

Trajekti Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas polaze za Ghazaouet iz sljedećih luka Almeria:

Almeria
Kartica

Luka dolaska u Ghazaouet

Brodovi Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea stižu u Ghazaouet iz sljedećih luka:

Ghazaouet
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Almeria do Ghazaouet, trebat će vam najmanje 9 sati da prijeđete 201 km između Almeria i Ghazaouet.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Almeria i Ghazaouet) i trajektnoj tvrtki (Acciona Trasmediterránea i Naviera Armas). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Almeria i Ghazaouet.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Almeria i Ghazaouet: Acciona Trasmediterránea i Naviera Armas.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Tijekom vašeg prijelaza između Almeria i Ghazaouet prijeći ćete 201 km.

Za vožnju brodom od Almeria do Ghazaouet možete pronaći cijene između 129 € za najnižu i 958 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 468 €.

Prvi brod polazi u 23:59 za Ghazaouet iz luke Almeria.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska