Alicudi
Izravno putovanje do Rinella trajekt
Rinella
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Alicudi do Rinella?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Alicudi - Rinella? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Alicudi do Rinella zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Alicudi do Rinella može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Alicudi do Rinella bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Alicudi Rinella prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Alicudi i Rinella, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Alicudi - Rinella

Polazna luka
Alicudi
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Rinella
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
42 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Alicudi Rinella: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Alicudi do Rinella pronaći ćete karte između 14 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 94 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Alicudi Rinella je 39 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Alicudi do Rinella je 1 sati 27 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 50 min da stignu do Rinella, dok će najbrži brodovi stići u Rinella za 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Alicudi u 06:20. Posljednji brod za Rinella napušta luku Alicudi u 16:25.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Alicudi Rinella
39 €
Raspon cijena trajekta Alicudi Rinella (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
14 € - 94 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Alicudi Rinella
1 sati 27 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rinella
06:20
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Rinella
16:25
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rinella
07:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Rinella
17:20

Zašto ići trajektom iz Alicudi u Rinella?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Alicudi do Rinella može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Rinella. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Alicudi-Rinella idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Liberty Lines ili Siremar na udaljenosti od 42 km koja dijeli Alicudi i Rinella bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Rinella jer je iskustvo tako ugodno!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Alicudi Rinella, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Liberty Lines ili Siremar, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Alicudi u Rinella. Tamo je sve lakše. Čim napustite Alicudi, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Rinella vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Alicudi i Rinella vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Alicudi i Rinella?

Ako želite putovati između Alicudi i Rinella trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Alicudi Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alicudi-Rinella i rezervirati kartu za Liberty Lines između Alicudi i Rinella. Liberty Lines ima 4 prelazaka dnevno u Rinella iz Alicudi, a vrijeme putovanja je 55 min. Više informacija o Liberty Lines
55 min
4 prelazaka dnevno
Siremar Alicudi Rinella
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alicudi-Rinella i rezervirati kartu za Siremar između Alicudi i Rinella. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Alicudi? Gdje brodovi stižu u Rinella?

Polazna luka u Alicudi

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Rinella iz sljedećih luka Alicudi:

Alicudi
Kartica

Luka dolaska u Rinella

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Rinella iz sljedećih luka:

Rinella
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Alicudi do Rinella, trebat će vam najmanje 55 min da prijeđete 42 km između Alicudi i Rinella.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Alicudi i Rinella) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Alicudi i Rinella.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Alicudi i Rinella: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Alicudi i Rinella prijeći ćete 42 km.

Za vožnju brodom od Alicudi do Rinella možete pronaći cijene između 14 € za najnižu i 94 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 39 €.

Prvi brod polazi u 06:20 za Rinella iz luke Alicudi.

Posljednji brod za Rinella obično isplovljava u 16:25 iz luke Alicudi.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska