Alderney
Izravno putovanje do Flamanville trajekt
Flamanville
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Alderney do Flamanville?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Alderney - Flamanville? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Alderney do Flamanville zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Alderney do Flamanville može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Alderney do Flamanville bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Manche Îles Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Alderney Flamanville prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Manche Îles Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Alderney i Flamanville, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Alderney - Flamanville

Polazna luka
Alderney
Ujedinjeno Kraljevstvo
Kanalski otoci
Luka dolaska
Flamanville
Francuska
Normandija
Udaljenost
32 km
Trajektne tvrtke
Manche Îles Express
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Alderney Flamanville: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Alderney do Flamanville pronaći ćete karte između 40 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 40 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Alderney Flamanville je 40 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Alderney do Flamanville je 55 min. Najsporijim trajektima trebat će 55 min da stignu do Flamanville, dok će najbrži brodovi stići u Flamanville za 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Alderney u 06:45. Posljednji brod za Flamanville napušta luku Alderney u 20:20.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Alderney Flamanville
40 €
Raspon cijena trajekta Alderney Flamanville (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
40 € - 40 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Alderney Flamanville
55 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Flamanville
06:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Flamanville
20:20
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Flamanville
08:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Flamanville
22:15

Koje tvrtke pružaju usluge između Alderney i Flamanville?

Ako želite putovati između Alderney i Flamanville trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Manche Îles Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Manche Îles Express Alderney Flamanville
Manche Îles Express
Osnovana 2005. zahvaljujući potpori Glavnog vijeća La Manchea, normanska brodarska tvrtka Manche Iles Express osigurava redovite veze između Alderney i Flamanville i općenito između Cotentina i Kanalskih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alderney-Flamanville i rezervirati kartu za Manche Îles Express između Alderney i Flamanville. Manche Îles Express ima 2 prelazaka tjedno u Flamanville iz Alderney, a vrijeme putovanja je 55 min. Više informacija o Manche Îles Express
55 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Alderney? Gdje brodovi stižu u Flamanville?

Polazna luka u Alderney

Trajekti Manche Îles Express polaze za Flamanville iz sljedećih luka Alderney:

Saint Anne Alderney Terminal
Kartica

Luka dolaska u Flamanville

Brodovi Manche Îles Express stižu u Flamanville iz sljedećih luka:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska