Preporučena ruta
Alcudia
Izravno putovanje do Mahon trajekt
Mahon
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Alcudia
Putovanje trajekt za Barcelona
Barcelona
Putovanje trajekt za Mahon
Mahon
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Alcudia do Mahon?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Alcudia - Mahon? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Alcudia do Mahon zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Alcudia do Mahon može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Alcudia do Mahon bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Trasmed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Alcudia Mahon prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Alcudia i Mahon, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Alcudia - Mahon

Polazna luka
Alcudia
Španija
Balearski otoci
Luka dolaska
Mahon
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
100 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Alcudia u Mahon?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Alcudia do Mahon može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Mahon. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Alcudia-Mahon idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Alcudia Mahon, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Alcudia do Mahon. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Alcudia Mahon na trajektu Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Alcudia Mahon, pristupite vanjskim dijelovima broda Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Mahon započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Alcudia i Mahon?

Ako želite putovati između Alcudia i Mahon trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Mahon i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Alcudia i Mahon. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
Baleària Alcudia Mahon
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Mahon i rezervirati kartu za Baleària između Alcudia i Mahon. Više informacija o Baleària
Trasmed Alcudia Mahon
Trasmed
Tvrtka Trasmed osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Alcudia i Mahon. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Mahon i rezervirati kartu za Trasmed između Alcudia i Mahon. Više informacija o Trasmed

Odakle polaze trajekti u Alcudia? Gdje brodovi stižu u Mahon?

Polazna luka u Alcudia

Trajekti Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed polaze za Mahon iz sljedećih luka Alcudia:

La Alcudia
Kartica

Luka dolaska u Mahon

Brodovi Trasmed, Baleària ili Acciona Trasmediterránea stižu u Mahon iz sljedećih luka:

Mahon
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Alcudia i Mahon
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Alcudia i Mahon: Acciona Trasmediterránea, Baleària i Trasmed.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Prije rezervacije usporedite cijene Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Alcudia Mahon, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Alcudia i Mahon prijeći ćete 100 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Alcudia i Mahon

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Alcudia i Mahon. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Trasmed, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Alcudia do izlaska u Mahon. Također ćete pronaći praktične informacije o Alcudia i Mahon.

Ukrcaj u Alcudia

Prije nego što započne putovanje trajektom Alcudia Mahon, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Alcudia / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Alcudia. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Alcudia Mahon / Idite do šaltera Trasmed, Baleària ili Acciona Trasmediterránea na trajektnom terminalu Alcudia kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Mahon / Na trajektnom terminalu Alcudia emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Alcudia Mahon trajekta

Na brodu Acciona Trasmediterránea, Baleària ili Trasmed svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Mahon, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Mahon:

  • Približavanje luci Mahon / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Mahon na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Alcudia u Mahon u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Mahon.
  • Siđite s broda i istražite Mahon / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. U Mahon ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Mahon počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska