Al Hoceima
Izravno putovanje do Motril trajekt
Motril
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Al Hoceima do Motril?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Al Hoceima - Motril? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Al Hoceima do Motril zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Al Hoceima do Motril može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Al Hoceima do Motril bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Naviera Armas. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Al Hoceima Motril prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Al Hoceima i Motril, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Al Hoceima - Motril

Polazna luka
Al Hoceima
Maroko
Luka dolaska
Motril
Španija
Andaluzija
Udaljenost
171 km
Trajektne tvrtke
Naviera Armas
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Al Hoceima Motril: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Al Hoceima do Motril pronaći ćete karte između 50 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 353 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Al Hoceima Motril je 176 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Al Hoceima do Motril je 5 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 30 min da stignu do Motril, dok će najbrži brodovi stići u Motril za 5 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Al Hoceima u 14:00. Posljednji brod za Motril napušta luku Al Hoceima u 22:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Al Hoceima Motril
176 €
Raspon cijena trajekta Al Hoceima Motril (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
50 € - 353 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Al Hoceima Motril
5 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Motril
14:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Motril
22:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Motril
00:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Motril
23:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Al Hoceima i Motril?

Ako želite putovati između Al Hoceima i Motril trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Al Hoceima Motril
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Al Hoceima-Motril i rezervirati kartu za Naviera Armas između Al Hoceima i Motril. Naviera Armas ima 2 prelazaka tjedno u Motril iz Al Hoceima, a vrijeme putovanja je 5 sati. Više informacija o Naviera Armas
5 sati
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Al Hoceima? Gdje brodovi stižu u Motril?

Polazna luka u Al Hoceima

Trajekti Naviera Armas polaze za Motril iz sljedećih luka Al Hoceima:

Al Hoceima
Kartica

Luka dolaska u Motril

Brodovi Naviera Armas stižu u Motril iz sljedećih luka:

Motril-Granada
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska