Preporučena ruta
Agios Konstantinos
Izravno putovanje do Alonnisos trajekt
Alonnisos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Agios Konstantinos
Putovanje trajekt za Skopelos
Skopelos
Putovanje trajekt za Alonnisos
Alonnisos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Agios Konstantinos do Alonnisos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Agios Konstantinos - Alonnisos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Agios Konstantinos do Alonnisos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Agios Konstantinos do Alonnisos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Agios Konstantinos do Alonnisos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins ili Magic Sea Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Agios Konstantinos Alonnisos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Magic Sea Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Agios Konstantinos i Alonnisos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Agios Konstantinos - Alonnisos

Polazna luka
Agios Konstantinos
Grčka
Luka dolaska
Alonnisos
Grčka
Sporadski otoci
Udaljenost
108 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Agios Konstantinos Alonnisos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Agios Konstantinos do Alonnisos pronaći ćete karte između 50 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 193 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Agios Konstantinos Alonnisos je 122 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Agios Konstantinos do Alonnisos je 3 sati 53 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati da stignu do Alonnisos, dok će najbrži brodovi stići u Alonnisos za 3 sati 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Agios Konstantinos u 09:30. Posljednji brod za Alonnisos napušta luku Agios Konstantinos u 10:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Agios Konstantinos Alonnisos
122 €
Raspon cijena trajekta Agios Konstantinos Alonnisos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
50 € - 193 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Agios Konstantinos Alonnisos
3 sati 53 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Alonnisos
09:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Alonnisos
10:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Alonnisos
13:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Alonnisos
14:10

Zašto ići trajektom iz Agios Konstantinos u Alonnisos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Agios Konstantinos do Alonnisos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Alonnisos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Agios Konstantinos-Alonnisos idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Hellenic Seaways ili Magic Sea Ferries trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Agios Konstantinos i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Alonnisos. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Alonnisos jer je iskustvo tako ugodno!
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. U Agios Konstantinos, iz luke, prošećite palubom broda Hellenic Seaways ili Magic Sea Ferries i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Alonnisos započnete puni energije.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Agios Konstantinos i Alonnisos s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Agios Konstantinos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Agios Konstantinos i Alonnisos.

Koje tvrtke pružaju usluge između Agios Konstantinos i Alonnisos?

Ako želite putovati između Agios Konstantinos i Alonnisos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Magic Sea Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Agios Konstantinos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Agios Konstantinos-Alonnisos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Agios Konstantinos i Alonnisos. Više informacija o Hellenic Seaways
Magic Sea Ferries Agios Konstantinos Alonnisos
Magic Sea Ferries
Tvrtka Magic Sea Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Agios Konstantinos i Alonnisos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Agios Konstantinos-Alonnisos i rezervirati kartu za Magic Sea Ferries između Agios Konstantinos i Alonnisos. Više informacija o Magic Sea Ferries

Odakle polaze trajekti u Agios Konstantinos? Gdje brodovi stižu u Alonnisos?

Polazna luka u Agios Konstantinos

Trajekti Hellenic Seaways ili Magic Sea Ferries polaze za Alonnisos iz sljedećih luka Agios Konstantinos:

Agios Konstantinos
Kartica

Luka dolaska u Alonnisos

Brodovi Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways stižu u Alonnisos iz sljedećih luka:

Alonissos
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Agios Konstantinos i Alonnisos
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Agios Konstantinos i Alonnisos: Hellenic Seaways i Magic Sea Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Agios Konstantinos i Alonnisos prijeći ćete 108 km.

Za vožnju brodom od Agios Konstantinos do Alonnisos možete pronaći cijene između 50 € za najnižu i 193 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 122 €.

Prvi brod polazi u 09:30 za Alonnisos iz luke Agios Konstantinos.

Posljednji brod za Alonnisos obično isplovljava u 10:30 iz luke Agios Konstantinos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska