Agaete
Izravno putovanje do Santa Cruz de Tenerife trajekt
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Agaete do Santa Cruz de Tenerife?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Agaete - Santa Cruz de Tenerife? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Agaete do Santa Cruz de Tenerife zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Agaete do Santa Cruz de Tenerife može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Agaete do Santa Cruz de Tenerife bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Fred Olsen Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Agaete Santa Cruz de Tenerife prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Fred Olsen Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Agaete i Santa Cruz de Tenerife, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Agaete - Santa Cruz de Tenerife

Polazna luka
Agaete
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Santa Cruz de Tenerife
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
68 km
Trajektne tvrtke
Fred Olsen Express
Učestalost križanja
8 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Agaete Santa Cruz de Tenerife: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Agaete do Santa Cruz de Tenerife pronaći ćete karte između 42 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 103 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Agaete Santa Cruz de Tenerife je 71 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Agaete do Santa Cruz de Tenerife je 1 sati 20 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 20 min da stignu do Santa Cruz de Tenerife, dok će najbrži brodovi stići u Santa Cruz de Tenerife za 1 sati 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Agaete u 06:00. Posljednji brod za Santa Cruz de Tenerife napušta luku Agaete u 16:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Agaete Santa Cruz de Tenerife
71 €
Raspon cijena trajekta Agaete Santa Cruz de Tenerife (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
42 € - 103 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Agaete Santa Cruz de Tenerife
1 sati 20 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santa Cruz de Tenerife
06:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Santa Cruz de Tenerife
16:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santa Cruz de Tenerife
07:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Santa Cruz de Tenerife
17:20

Koje tvrtke pružaju usluge između Agaete i Santa Cruz de Tenerife?

Ako želite putovati između Agaete i Santa Cruz de Tenerife trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Fred Olsen Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Fred Olsen Express Agaete Santa Cruz de Tenerife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express trajektna je tvrtka sa sjedištem u Las Palmasu na Kanarskim otocima, koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Španjolskoj i Portugalu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Agaete-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Fred Olsen Express između Agaete i Santa Cruz de Tenerife. Fred Olsen Express ima 8 prelazaka dnevno u Santa Cruz de Tenerife iz Agaete, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Fred Olsen Express
1 sati 20 min
8 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Agaete? Gdje brodovi stižu u Santa Cruz de Tenerife?

Polazna luka u Agaete

Trajekti Fred Olsen Express polaze za Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka Agaete:

Agaete
Kartica

Luka dolaska u Santa Cruz de Tenerife

Brodovi Fred Olsen Express stižu u Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka:

Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska