Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Pariz let
Pariz
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let za Mulhouse
Mulhouse
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Pariz
Pariz
Saznajte cijene
Split
Putovanje let za Basel
Basel
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Pariz
Pariz
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Pariz?

Planirate li putovati u Split iz Pariz i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Pariz, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Pariz, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Thalys, Thello, TGV Lyria, Eurolines ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Pariz, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Pariz.

Za vaše putovanje od Split do Pariz imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Pariz

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Pariz, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Pariz vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Pariz je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Pariz

Mnogi letovi povezuju Split s Pariz svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pariz u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Pariz koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Pariz

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Udaljenost
1235 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Split Pariz
Pronađite smještaj u Pariz
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Pariz uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Pariz uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Pariz koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Thalys, Thello, TGV Lyria, Eurolines ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Pariz!

Usporedba načina prijevoza između Split i Pariz

Prednosti i nedostaci letenja između Split i Pariz?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Pariz najbrži su način prijevoza za putovanje od 1235 km između Split i Pariz.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Pariz, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Pariz imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pariz često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Pariz mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Pariz?
Ekološki Vlak Split Pariz smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili Pariz nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Split Pariz vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Split Pariz mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Pariz može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Pariz?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Pariz obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Pariz, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Pariz često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pariz (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Split Pariz autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Pariz većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pariz kako bi prevalili udaljenost od 1235 km.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Pariz?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica

Dolazne stanice u Pariz

Paris-Nord
Kartica
Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Dolazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica
Beauvais-Tille
Kartica
Pretražite karte za Split Pariz
Pronađite smještaj u Pariz

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Pariz

Odlučili ste putovati iz Split u Pariz i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Pariz.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-Pariz često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Pariz tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-Pariz. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Pariz.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Split do Pariz. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Pariz, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Split i Pariz, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Pariz i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Autobus Split Pariz

Autobusi između Split i Pariz obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz Pariz ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pariz, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Split i Pariz noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Pariz izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Pariz ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Pariz na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Pariz. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Split Pariz

Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Split Pariz

Vlakovi iz Split u Pariz

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Pariz. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Pariz.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i Pariz. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i Pariz, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između Split i Pariz opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Pariz barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Split i Pariz. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Split i Pariz

Thalys
Thalys
Thello
Thello
TGV Lyria
TGV Lyria
SNCF
SNCF
Traži karte za vlak Split Pariz

Letovi Split Pariz

Airlines Split Pariz

Air France
Air France
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Vueling Airlines
Vueling Airlines
XL Airways France
XL Airways France
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Volotea
Volotea
Niki Airlines
Niki Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Traži letove Split Pariz
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska