Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Zurich autobus, let
Zurich
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, let, autobus za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zurich
Zurich
Saznajte cijene
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Stuttgart
Stuttgart
Putovanje autobus, vlak, let, dijeljenje prijevoza za Zurich
Zurich
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Zurich?

Planirate li putovati u Split iz Zurich i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Zurich, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Zurich, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SBB CFF FFS, FlixBus, Eurolines CH, Swiss International Airlines ili Germania Flug), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Zurich, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Zurich.

Za vaše putovanje od Split do Zurich imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Zurich

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Zurich, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Zurich vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Zurich je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Zurich

Mnogi letovi povezuju Split s Zurich svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zurich u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Zurich

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Zurich savršeno je ako želite putovati u Zurich u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Zurich.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Zurich koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Zurich

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Zurich
Švicarska
Udaljenost
751 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i let
Pretražite karte za Split Zurich
Pronađite smještaj u Zurich
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Zurich uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Zurich uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Zurich koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SBB CFF FFS, FlixBus, Eurolines CH, Swiss International Airlines ili Germania Flug kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Zurich!

Usporedba načina prijevoza između Split i Zurich

Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Zurich?
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili Zurich nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak Split Zurich smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Split i Zurich općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Zurich može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Split Zurich mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Zurich?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Zurich, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Zurich najbrži su način prijevoza za putovanje od 751 km između Split i Zurich.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Zurich imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Split do Zurich mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zurich često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Zurich?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Zurich obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Zurich često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zurich (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Zurich, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Zurich većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zurich kako bi prevalili udaljenost od 751 km.
Udobnost Split Zurich autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Zurich?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Zurich zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Zurich često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Split Zurich zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Zurich morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Zurich može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Zurich?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zurich

Zurich
Kartica
Zurich
Kartica

Dolazne stanice u Zurich

Zurich HB
Kartica

Dolazne zračne luke u Zurich

Zurich
Kartica
Pretražite karte za Split Zurich
Pronađite smještaj u Zurich

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Zurich

Odlučili ste putovati iz Split u Zurich i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Zurich.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Split i Zurich, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Zurich i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-Zurich često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Zurich tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-Zurich. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Zurich.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Split do Zurich. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Zurich.

Autobus Split Zurich

Autobusi između Split i Zurich obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz Zurich ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zurich, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Zurich ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Zurich na Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Zurich izazvat će dodatne troškove.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Split-Zurich, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Split-Zurich kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Split Zurich

FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
Pretražite autobusne karte za Split Zurich

Vlakovi iz Split u Zurich

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Zurich. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Zurich.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i Zurich. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Zurich barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Zurich postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i Zurich, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Split i Zurich. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Split i Zurich

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Split Zurich

Letovi Split Zurich

Airlines Split Zurich

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Germania Flug
Germania Flug
Volotea
Volotea
Germanwings
Germanwings
Traži letove Split Zurich

Zajedničko putovanje Split Zurich

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Zurich. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Zurich ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Zurich, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Split i Zurich ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Split u Zurich kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Zurich također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Zurich

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Zurich

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska