Putujte od Split u Zurich

Organizirajte svoje putovanje Split u Zurich u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Split u Zurich u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Zurich
 • Nabavite cijene
2
Split
Basel
Zurich
/
/
 • Nabavite cijene
3
Split
München
Zurich
/
/
 • Nabavite cijene
4
Split
Dusseldorf
Zurich
/
/
 • Nabavite cijene
5
Split
Graz
Zurich
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Split Zurich

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost751 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Split do Zurich ?

Odabrali ste Zurich kao odredište sljedećih praznika ili vikenda, ali ne znate kako doći Split i kako pronaći najbolje Split do Zurich ponude prijevoza? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Samo unesite svoje datume putovanja za Zurich tada će Vivanoda učiniti ostalo. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Split - Zurich ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od FlixBus, Blablacar, Air Berlin, Easyjet, Niki Airlines, Austrian Airlines, Korean Air Lines ili Croatia Airlinesa do dosega Zurich,

Transportne tvrtke idu od Split u Zurich?

Airlines
Air Berlin leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Dusseldorf (dolazak u zračnu luku Dusseldorf DUS) i od zračne luke Dusseldorf DUS (nalazi se na 6.1 km od središta grada) Dusseldorf, Njemačka) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Niki Airlines pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Beč (dolazak u zračnu luku Vienna-Schwechat International VIE) i od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE (nalazi se na 18 km od središta grada) Beč, Austrija) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Croatia Airlines upravlja letovima od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Zagreb (dolazak u zračnu luku Pleso ZAG) i od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Easyjet osigurava zračnu vezu od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Basel (dolazak u zračnu luku EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg BSL)
Volotea leti od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Venecija (posluživanje zračne luke Marco Polo VCE)
Swiss International Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Marco Polo VCE nalazi se u 7.9 km. središtu grada Venecija u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Korean Air Lines upravlja letom od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE (nalazi se na 18 km od središta grada) Beč, Austrija) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Germania Flug osigurava zračnu vezu od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Germanwings leti od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS) i od zračne luke Dusseldorf DUS nalazi se u 6.1 km. središtu grada Dusseldorf u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Austrian Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE (nalazi se na 18 km od središta grada) Beč, Austrija) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Darwin Airline upravlja letom od zračne luke Dusseldorf DUS nalazi se u 6.1 km. središtu grada Dusseldorf u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Lufthansa osigurava zračnu vezu od zračne luke Dusseldorf DUS (nalazi se na 6.1 km od središta grada) Dusseldorf, Njemačka) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Dusseldorf-Zurich (448 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater IC Bus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora München Flughafen u München i to od Zurich ( Švicarska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Dusseldorf (usluga do autobusne postaje Düsseldorf na 0.3 km od centra grada) i grada Zurich gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Zurich nalazi se oko 1.9 km. od centra.
Rotira se tvrtka Eurolines CH Bus od autobusnog kolodvora (VIB) Vienna International Busterminal u Beč i to od Zurich ( Švicarska)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Basel-Zurich Vlak ICE od željezničke stanice Basel Bad Bf (0.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Zurich HB na dolasku (1 km od centra)
MÁV upravlja linijom od Beč u Zurich iz kojeg polazi vlak Wien Westbahnhof doći do željezničke stanice Zurich HB ( Švicarska)
TGV Lyria čini željezničku vezu Basel-Zurich Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Basel SBB (2.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Zurich HB na dolasku (1 km od centra)
SBB CFF FFS nudi liniju od Basel u Zurich iz kojeg polazi InterRegio (IR) vlak Basel SBB doći do željezničke stanice Zürich Altstetten ( Švicarska)
ÖBB upravlja linijom Graz-Zurich Vlak Euronight Zürichsee od željezničke stanice Graz Hbf (2 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Zurich HB na dolasku (1 km od centra)

Svi načini prijevoza Split Zurich

Ako imate neke preferencije za određeni način prijevoza, potražite više informacija o ovim odjeljcima:

Jeftini letovi iz Split do Zurich

Polazak zračne luke u Split

 • SPU Split

Dolazak zračna luka u Zurich

 • ZRH Zurich

Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli biti od koristi kako biste dobili najbolje ponude za let Split do Zurich:

 • Unatoč dužem vremenu putovanja, The Split-Zurich ruta bi trebala biti jeftinija s povezanim letovima.
 • Ne čekajte dan prije putovanja da rezervirate Split Zurich leta, jer cijene trebaju biti vrlo visoke. Uz nekoliko iznimaka, cijene se povećavaju kako se približite datumu odlaska kako biste uštedjeli mjesta za poslovne kupce koji kasne s rezervacijom i žele platiti više.

Koje zrakoplovne kompanije lete Split do Zurich ?

Ovaj let planira samo jedna zrakoplovna tvrtka: Germania Flug.
Germania Flug Split Zurich

Split do Zurich autobus

Autobus se zaustavlja Split

Preporučuje se dolazak u Split autobusna stanica između 15 i 30 minuta prije vremena polaska, ovisno o prijevozničkoj tvrtki. Konačno, vašu kartu provjeri vozač Eurolines CH, FlixBus ili IC Bus-a i ukrcajte se nakon prtljage.

 • Split
 • Split

Dolazak autobusnih stanica u Zurich

Jednom kada je autobus stigao Zurich, provjerite i sakupite svoje stvari kako ne biste ništa zaboravili.

 • Zurich

vlak Split do Zurich

Željezničke stanice u Zurich

 • Zurich HB
 • Zürich Altstetten

Da li je moguće ići izravno vlakom iz Split do Zurich?

Ne, nažalost nijedna linija vlaka ne dopušta krenuti Split do Zurich bez ikakvih promjena.

Split Zurich željezničke tvrtke

Željeznice Deutsche Bahn, MÁV, TGV Lyria, SBB CFF FFS i ÖBB tvrtke su s kojima možete putovati na putovanje Zurich,
Deutsche Bahn Split ZurichMÁV Split ZurichTGV Lyria Split ZurichSBB CFF FFS Split ZurichÖBB Split Zurich

Carpool iz Split do Zurich

Prije nego što rezervirate svoje Split-Zurich vožnja, imate mogućnost stupiti u kontakt s vozačem kako biste postavili sve detalje i uvjete putovanja. Plaćanje se vrši na web lokaciji našeg partnera; ovo izbjegava razgovarati o novcu s vozačem.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)