Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Bern let, autobus
Bern
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let za Basel
Basel
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Bern
Bern
Saznajte cijene
Split
Putovanje let za Zurich
Zurich
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Bern
Bern
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Bern?

Planirate li putovati u Split iz Bern i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Bern, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Bern, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SBB CFF FFS, FlixBus, bmi Regional, Emerald Airways ili SkyWork Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Bern, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Bern.

Za vaše putovanje od Split do Bern imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Bern

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Bern, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Bern vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Bern je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Bern

Mnogi letovi povezuju Split s Bern svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bern u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Bern

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Bern savršeno je ako želite putovati u Bern u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Bern.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Bern koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Bern

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Bern
Švicarska
Udaljenost
799 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Bern
Pronađite smještaj u Bern
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Bern uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Bern uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Bern koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SBB CFF FFS, FlixBus, bmi Regional, Emerald Airways ili SkyWork Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Bern!

Usporedba načina prijevoza između Split i Bern

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Bern?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Split do Bern.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Bern zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Split i Bern.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Bern?
Ekološki Vlak Split Bern smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Split i Bern često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Bern može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Split Bern mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Bern?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Bern, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Bern najbrži su način prijevoza za putovanje od 799 km između Split i Bern.
Cijena Avionske karte od Split do Bern mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bern često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Bern?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Bern često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bern (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Bern, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Bern većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bern kako bi prevalili udaljenost od 799 km.
Udobnost Split Bern autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Bern?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bern

Berne Studerstrasse
Kartica

Dolazne stanice u Bern

Berne
Kartica

Dolazne zračne luke u Bern

Belp
Kartica
Pretražite karte za Split Bern
Pronađite smještaj u Bern

Autobus Split Bern

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Bern ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Bern na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Split i Bern noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Bern, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Bern izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Split Bern

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Bern

Vlakovi iz Split u Bern

Vlakovi između Split i Bern opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Bern barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Bern ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bern sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Bern postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Split i Bern

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Split Bern

Letovi Split Bern

Airlines Split Bern

bmi Regional
bmi Regional
Emerald Airways
Emerald Airways
SkyWork Airlines
SkyWork Airlines
Germania Flug
Germania Flug
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Easyjet
Easyjet
Traži letove Split Bern

Zajedničko putovanje Split Bern

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Bern ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Bern, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Bern također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Bern, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Bern

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Bern

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska