Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Ženeva let, autobus
Ženeva
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, let za Venecija
Venecija
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Ženeva
Ženeva
Saznajte cijene
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Bologna
Bologna
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Ženeva
Ženeva
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Ženeva?

Planirate li putovati u Split iz Ženeva i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Ženeva, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Ženeva, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Darwin Airline, Volotea, FlixBus, Eurolines CH ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Ženeva, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Ženeva.

Za vaše putovanje od Split do Ženeva imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Ženeva

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Ženeva, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Ženeva

Mnogi letovi povezuju Split s Ženeva svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Ženeva u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Ženeva

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Ženeva savršeno je ako želite putovati u Ženeva u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Ženeva.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Ženeva koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Ženeva

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Ženeva
Švicarska
Udaljenost
866 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Ženeva
Pronađite smještaj u Ženeva
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Ženeva uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Ženeva uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Ženeva koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Darwin Airline, Volotea, FlixBus, Eurolines CH ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Ženeva!

Usporedba načina prijevoza između Split i Ženeva

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Ženeva?
Ekonomski Split Ženeva zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Ženeva često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Ženeva može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Ženeva morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Ženeva?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Ženeva obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Ženeva često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Ženeva (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Ženeva većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Ženeva kako bi prevalili udaljenost od 866 km.
Udobnost Split Ženeva autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Ženeva?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Ženeva, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Ženeva najbrži su način prijevoza za putovanje od 866 km između Split i Ženeva.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Ženeva imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Split do Ženeva mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Ženeva?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Ženeva

Geneva
Kartica
Genève aéroport secteur international
Kartica

Dolazne zračne luke u Ženeva

Geneva-Cointrin International
Kartica
Pretražite karte za Split Ženeva
Pronađite smještaj u Ženeva

Autobus Split Ženeva

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Ženeva ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Ženeva na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Split i Ženeva noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Ženeva. Ova usluga se često naplaćuje.

Učestalost polazaka za Split iz Ženeva ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Ženeva, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Split Ženeva

FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
Pretražite autobusne karte za Split Ženeva

Letovi Split Ženeva

Airlines Split Ženeva

Darwin Airline
Darwin Airline
Volotea
Volotea
Traži letove Split Ženeva

Zajedničko putovanje Split Ženeva

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Ženeva. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Ženeva ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Ženeva, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Ženeva, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Ženeva također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Ženeva

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Ženeva

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska