Putujte od Zagreb u Zurich

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Zurich u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Zurich u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Zurich
/
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Ljubljana
Zurich
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
München
Zurich
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Milan
Zurich
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Zurich

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost596 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Zurich?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Zurich, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Zurichklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Zurich na karti, kao i na ruti Zagreb Zurich i različite točke korespondencije (Zračna luka Zurich, Stanica Zurich HB, Autobusni kolodvor Zurich, Autobusni kolodvor Zurich, Zračna luka Pleso, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Zurich

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Zurich?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Zurich (597 km)
Autobusna poduzeća
IC Bus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Bavarska Njemačka) i između grada München (usluga do autobusne postaje München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 0.4 km od centra grada) i grada Zurich gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Zurich nalazi se oko 1.9 km. od centra.
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Milan autostazione (Lombardija Italija) i između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Zurich gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Zurich nalazi se oko 1.9 km. od centra.
Rotira se tvrtka Eurolines CH Bus od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Zurich ( Švicarska)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Swiss International Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Lufthansa upravlja letom od zračne luke Franz Josef Strauss MUC nalazi se u 29 km. središtu grada München u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Adria Airways osigurava zračnu vezu od zračne luke Brnik LJU (nalazi se na 21 km od središta grada) Ljubljana, Slovenija) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju München-Zurich Vlak IC 88 od željezničke stanice München Hbf (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Zurich HB na dolasku (1 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb Zurich

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Zurich (Švicarska) s udaljenosti od 596 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Zurich će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zurich (zračna luka od Zurich, IATA kod: ZRH) kojim upravlja Croatia Airlines ili Swiss International Airlines.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Zurich,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Zurich bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Milan i Milan-Zurich,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMilan autostazione (5.4 km od Milan, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Milan,Jednom je stigao Milan, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Zurich ( Švicarska).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Zurichbez promjene. Možete uzeti vlakMünchen-Zurich i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IC 88 od Deutsche Bahn do Zurich odlazak s željezničke stanice München Hbf u München, Dolazak uZurich će biti na postaji Zurich HB (1 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)