Putujte od Zagreb u Ženeva

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Ženeva u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Ženeva u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Ženeva
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Zurich
Ženeva
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Milan
Ženeva
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Ženeva

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost762 km
Izravna linijaNe

Kako je moguće ići Zagreb do Ženeva ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Ženeva i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Ženeva? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Ženeva, Jednostavno unesite datum putovanja u Ženeva a Vivanoda čini ostalo. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od Croatia Airlines, Blablacar, Swiss International Airlines, FlixBus, OUIBUS, Eurolines, Royal Jordanian ili SBB CFF FFSa do dosega Ženeva,

Svi načini prijevoza Zagreb Ženeva

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Ženeva (Švicarska) s udaljenosti od 762 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Ženeva od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Zurich i Zurich-Ženeva
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zurich (zračna luka od Zurich, IATA kod: ZRH) kojim upravlja Croatia Airlines ili Swiss International Airlines.Od Zurich, uzmite drugi zrakoplov s Royal Jordanian ili Swiss International Airlines-om koji će vas odvesti Geneva-Cointrin International (Ženeva, Švicarska).
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Ženeva bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Milan i Milan-Ženeva,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMilan autostazione (5.4 km od Milan, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Milan,Jednom je stigao Milan, odvedite drugi Eurolines ili OUIBUS autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Ženeva ( Švicarska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Milan može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u autobus pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Ženevabez promjene. Možete uzeti vlakZurich-Ženeva i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi InterCity (IC) od SBB CFF FFS do Ženeva odlazak s željezničke stanice Zürich Flughafen u Zurich, Dolazak uŽeneva će biti na postaji Genève Gare de Cornavin (0.7 km od centra).

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Ženeva?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Royal Jordanian osigurava rotaciju od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na Ženeva (posluživanje zračne luke Geneva-Cointrin International GVA)
Swiss International Airlines upravlja letovima od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH) i od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na Ženeva (posluživanje zračne luke Geneva-Cointrin International GVA)
Željezničke tvrtke
SBB CFF FFS nudi liniju Zurich-Ženeva Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice Zürich Flughafen (9.2 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Genève Gare de Cornavin na dolasku (0.7 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Milan autostazione (Lombardija Italija)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Ženeva gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Geneva nalazi se oko 0.7 km. od centra.
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Geneva ( Švicarska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Milan (532 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)