Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Budimpešta let, dijeljenje prijevoza, autobus
Budimpešta
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Budimpešta
Budimpešta
Saznajte cijene
Split
Putovanje let za Beograd
Beograd
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Budimpešta
Budimpešta
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Budimpešta?

Planirate li putovati u Split iz Budimpešta i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Budimpešta, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Budimpešta, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (MÁV, ÖBB, FlixBus, Croatia Airlines ili Niki Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Budimpešta, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Budimpešta.

Za vaše putovanje od Split do Budimpešta imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Budimpešta

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Budimpešta, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Budimpešta vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Budimpešta je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Budimpešta

Mnogi letovi povezuju Split s Budimpešta svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Budimpešta u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Budimpešta

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Budimpešta savršeno je ako želite putovati u Budimpešta u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Budimpešta.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Budimpešta koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Budimpešta

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Budimpešta
Mađarska
Udaljenost
487 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Budimpešta
Pronađite smještaj u Budimpešta
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Budimpešta uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Budimpešta uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Budimpešta koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su MÁV, ÖBB, FlixBus, Croatia Airlines ili Niki Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Budimpešta!

Usporedba načina prijevoza između Split i Budimpešta

Prednosti i nedostaci letenja između Split i Budimpešta?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Budimpešta, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Budimpešta najbrži su način prijevoza za putovanje od 487 km između Split i Budimpešta.
Cijena Avionske karte od Split do Budimpešta mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Budimpešta često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Budimpešta?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Budimpešta često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Budimpešta (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Budimpešta, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Budimpešta većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Budimpešta kako bi prevalili udaljenost od 487 km.
Udobnost Split Budimpešta autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Budimpešta?
Ubrzati Split Budimpešta vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili Budimpešta nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Budimpešta može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Split Budimpešta mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Budimpešta?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Budimpešta često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Split Budimpešta zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Budimpešta morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Budimpešta može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Budimpešta?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Budimpešta

Budapest
Kartica

Dolazne stanice u Budimpešta

Budapest-Keleti
Kartica

Dolazne zračne luke u Budimpešta

Ferihegy
Kartica
Pretražite karte za Split Budimpešta
Pronađite smještaj u Budimpešta

Autobus Split Budimpešta

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Budimpešta obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Budimpešta za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Split i Budimpešta noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Split iz Budimpešta ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Budimpešta, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Budimpešta, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Split Budimpešta

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Budimpešta

Vlakovi iz Split u Budimpešta

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Budimpešta barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Budimpešta. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Budimpešta.

Vlakovi između Split i Budimpešta opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Budimpešta postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Split i Budimpešta

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Split Budimpešta

Letovi Split Budimpešta

Airlines Split Budimpešta

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Belavia
Belavia
Air Serbia
Air Serbia
Traži letove Split Budimpešta

Zajedničko putovanje Split Budimpešta

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Budimpešta, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Budimpešta ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Budimpešta, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Budimpešta također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Split i Budimpešta ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Budimpešta

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Budimpešta
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska