Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Szeged dijeljenje prijevoza, autobus
Szeged
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Budimpešta
Budimpešta
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Szeged
Szeged
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Szeged?

Planirate li putovati u Split iz Szeged i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Szeged, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Szeged, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (MÁV, Blablacar ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Szeged, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Szeged.

Za vaše putovanje od Split do Szeged imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Szeged

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Szeged, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Szeged vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Szeged je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Split Szeged

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Szeged savršeno je ako želite putovati u Szeged u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Szeged.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Szeged koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Szeged

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Szeged
Mađarska
Udaljenost
421 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Szeged
Pronađite smještaj u Szeged
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Szeged uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Szeged uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Szeged koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su MÁV, Blablacar ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Szeged!

Usporedba načina prijevoza između Split i Szeged

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Szeged?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Szeged često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Szeged (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Szeged, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Split Szeged autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Szeged većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Szeged kako bi prevalili udaljenost od 421 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Szeged?
Krajolici Vlakovi između Split i Szeged često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Udobnost Vlakovi između Split i Szeged općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Split Szeged mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Szeged može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Szeged?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Szeged često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Split Szeged zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Szeged morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Szeged može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Szeged?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Szeged

Szeged (Autóbuszállomás)
Kartica

Dolazne stanice u Szeged

Szeged
Kartica
Pretražite karte za Split Szeged
Pronađite smještaj u Szeged

Autobus Split Szeged

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Szeged ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Szeged na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Szeged obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Szeged za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Split iz Szeged ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Szeged, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između Split i Szeged obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Split Szeged

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Szeged

Vlakovi iz Split u Szeged

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i Szeged, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Szeged ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Szeged sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Karte za vlak između Split i Szeged mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Szeged. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Szeged.

Željezničke tvrtke između Split i Szeged

MÁV
MÁV
Traži karte za vlak Split Szeged

Zajedničko putovanje Split Szeged

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Szeged ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Szeged, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Szeged, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Szeged također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Szeged

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Szeged

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska