Putujte od Split u Edinburgh

Organizirajte svoje putovanje Split u Edinburgh u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Split u Edinburgh u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Edinburgh
 • Nabavite cijene
2
Split
Glasgow
Edinburgh
/
/
 • Nabavite cijene
3
Split
Newcastle Upon Tyne
Edinburgh
/
/
 • Nabavite cijene
4
Split
Prag
Edinburgh
/
 • Nabavite cijene

Putovati Split Edinburgh

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1963 km
Izravna linijaDa

Kako otići Split u Edinburgh?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Split Edinburgh, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Split Edinburghklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Split i Edinburgh na karti, kao i na ruti Split Edinburgh i različite točke korespondencije (Stanica Edinburgh Waverley, Autobusni kolodvor Edinburgh, Zračna luka Edinburgh, Zračna luka Split, Autobusni kolodvor Split) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Edinburgh

Transportne tvrtke idu od Split u Edinburgh?

Airlines
Easyjet leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Orly ORY) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Edinburgh (posluživanje zračne luke Edinburgh EDI)
Norwegian Air Shuttle osigurava rotaciju od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u London (dolazak u zračnu luku Gatwick LGW)
British Airways upravlja letom od zračne luke Gatwick LGW (nalazi se na 39 km od središta grada) London, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Edinburgh (posluživanje zračne luke Edinburgh EDI)
Transavia.com France osigurava zračne veze od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Orly ORY) i od zračne luke Paris Orly ORY (nalazi se na 15 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Edinburgh (posluživanje zračne luke Edinburgh EDI)
Czech Airlines leti od zračne luke Prague Ruzyne PRG nalazi se u 12 km. središtu grada Prag u Edinburgh (dolazak u zračnu luku Edinburgh EDI)
Virgin Atlantic Airways osigurava rotaciju od zračne luke Heathrow LHR (nalazi se na 23 km od središta grada) London, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Edinburgh (posluživanje zračne luke Edinburgh EDI)
FlyBE upravlja letom od zračne luke Heathrow LHR nalazi se u 23 km. središtu grada London u Edinburgh (dolazak u zračnu luku Edinburgh EDI)
Ryanair osigurava zračnu vezu od zračne luke Beauvais-Tille BVA (nalazi se na 69 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Edinburgh (posluživanje zračne luke Edinburgh EDI)
Jet2.com leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Edinburgh (dolazak u zračnu luku Edinburgh EDI)
Željezničke tvrtke
East Coast nudi liniju Newcastle Upon Tyne-Edinburgh Vlak od željezničke stanice Newcastle (1.1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Edinburgh Waverley na dolasku (0.2 km od centra)
ScotRail upravlja linijom od Glasgow u Edinburgh iz kojeg polazi vlak Glasgow Central doći do željezničke stanice Edinburgh Waverley (Škotska Ujedinjeno Kraljevstvo)
CrossCountry čini željezničku vezu Newcastle Upon Tyne-Edinburgh Vlak od željezničke stanice Newcastle (1.1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Edinburgh Waverley na dolasku (0.2 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater National Express pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Newcastle/Tyne u Newcastle Upon Tyne i to od Edinburgh (Škotska Ujedinjeno Kraljevstvo)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Split (usluga do autobusne postaje Split na 1.5 km od centra grada) i grada Prag gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu UAN Florenc Praha (Prague) nalazi se oko 1.5 km. od centra.
Rotira se tvrtka MegaBus Bus od autobusnog kolodvora Newcastle/Tyne u Newcastle Upon Tyne i to od Edinburgh (Škotska Ujedinjeno Kraljevstvo)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Split-Prag (749 km)

Svi načini prijevoza Split Edinburgh

Ako imate neke preferencije za određeni način prijevoza, potražite više informacija o ovim odjeljcima:

Jeftini letovi iz Split do Edinburgh

Polazak zračne luke u Split

 • SPU Split

Odredišna zračna luka u Edinburgh

 • EDI Edinburgh

Da bismo vam pomogli pronaći jeftinije letove za let Edinburgh, htjeli bismo vam dati nekoliko savjeta:

 • Unatoč dužem vremenu putovanja, The Split-Edinburgh ruta bi trebala biti jeftinija s povezanim letovima.
 • Ne čekajte dan prije putovanja da rezervirate Split Edinburgh leta, jer cijene trebaju biti vrlo visoke. Uz nekoliko iznimaka, cijene se povećavaju kako se približite datumu odlaska kako biste uštedjeli mjesta za poslovne kupce koji kasne s rezervacijom i žele platiti više.

Koje zrakoplovne kompanije lete Split do Edinburgh ?

Ovaj let planira samo jedna zrakoplovna tvrtka: Jet2.com.
Jet2.com Split Edinburgh

Split do Edinburgh autobus

Putovanje samo autobusom iz Split do Edinburgh nije moguće. Trebat ćete pronaći druga sredstva prijevoza (carpooling, vlak ili let) dosegnuti Edinburgh,

Autobus se zaustavlja Split

Preporučuje se dolazak u Split autobusna stanica između 15 i 30 minuta prije vremena polaska, ovisno o prijevozničkoj tvrtki. Prije ukrcavanja pokažite vozačku kartu, stavite svoju prtljagu u spremište i sjednite na svoje mjesto.

 • Split

Autobusna stajališta po dolasku u Edinburgh

Jednom kada je autobus stigao Edinburgh, provjerite i sakupite svoje stvari kako ne biste ništa zaboravili.

 • Edinburgh

vlak Split do Edinburgh

Željezničke stanice u Edinburgh

 • Edinburgh Waverley

Postoji li direktan vlak za Split-Edinburgh cesta?

Ne, nažalost nijedna linija vlaka ne dopušta krenuti Split do Edinburgh bez ikakvih promjena.

Split Edinburgh željezničke tvrtke

Između 3 željezničkih prijevoznika ima prijevoz između željeznica Split i Edinburgh: East Coast, ScotRail i CrossCountry.
East Coast Split EdinburghScotRail Split EdinburghCrossCountry Split Edinburgh

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)