Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do London let
London
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let za Pariz
Pariz
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za London
London
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u London?

Planirate li putovati u Split iz London i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do London, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i London, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Eurostar, Eurolines, Blablabus, FlixBus ili Easyjet), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i London, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do London.

Za vaše putovanje od Split do London imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do London

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do London, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - London vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split London je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split London

Mnogi letovi povezuju Split s London svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u London u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i London koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split London

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
London
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Udaljenost
1524 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Split London
Pronađite smještaj u London
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i London uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i London uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i London koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Eurostar, Eurolines, Blablabus, FlixBus ili Easyjet kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i London!

Usporedba načina prijevoza između Split i London

Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do London?
Ekološki Vlak Split London smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Split London vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili London nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Split London mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do London može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do London?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i London, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i London često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do London (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i London obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Split London autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do London većinu su vremena puno sporiji od vlakova do London kako bi prevalili udaljenost od 1524 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i London?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i London najbrži su način prijevoza za putovanje od 1524 km između Split i London.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do London, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za London često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do London mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za London imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do London?

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u London

London Victoria Coach Station
Kartica

Dolazne stanice u London

London St Pancras
Kartica

Dolazne zračne luke u London

Gatwick
Kartica
Heathrow
Kartica
Luton
Kartica
Stansted
Kartica
Pretražite karte za Split London
Pronađite smještaj u London

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i London

Odlučili ste putovati iz Split u London i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-London.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-London često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u London tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-London. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za London.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Split-London vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u London izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Split do London. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do London, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Split London

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - London ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-London na Vivanoda.

Autobusi između Split i London obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz London ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za London, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Split i London noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-London, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi Split-London uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Split London

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split London

Vlakovi iz Split u London

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i London. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i London. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i London.

Vlakovi između Split i London opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i London, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Karte za vlak između Split i London mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i London barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Split i London

Eurostar
Eurostar
Traži karte za vlak Split London

Letovi Split London

Airlines Split London

Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Germania Flug
Germania Flug
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Transavia.com France
Transavia.com France
Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Traži letove Split London
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska