Putujte od Split u Belfast

Organizirajte svoje putovanje Split u Belfast u avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Split u Belfast u avion

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Split
Belfast
 • Nabavite cijene

Putovati Split Belfast

Načini prijevozaavion
udaljenost2029 km
Izravna linijaDa

Kako otići Split u Belfast?

Nudimo 1 ruta u avion za pripremu putovanja Split Belfast, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Split Belfastklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Split i Belfast na karti, kao i na ruti Split Belfast i različite točke korespondencije (Zračna luka Belfast International, Zračna luka Belfast City, Zračna luka Split) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Belfast

Svi načini prijevoza Split Belfast

Ako imate neke preferencije za određeni način prijevoza, potražite više informacija o ovim odjeljcima:

Jeftini letovi iz Split do Belfast

Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli biti od koristi kako biste dobili najbolje ponude za let Split do Belfast:

 • Ne čekajte dan prije putovanja da rezervirate Split Belfast leta, jer cijene trebaju biti vrlo visoke. Ovo je jedno od najvažnijih pravila u zrakoplovnoj industriji: putnici u slobodno vrijeme, koji žele platiti manje knjiga ranije; poslovni putnici žele platiti više, ali rezervirati kasno.
 • Izbjegavajte vikende za letjeti Belfast i biti fleksibilan. Cijene se mijenjaju stalno i razlikuju se od dana do dana. Važna prednost bit će i fleksibilnost.

Koje zrakoplovne kompanije lete Split do Belfast ?

Easyjet je jedina zrakoplovna tvrtka koja leti s izravnom vezom na Belfast od zračne luke u Split,
Easyjet Split Belfast

Polazak zračne luke u Split

 • SPU Split

Dolazak zračna luka u Belfast

 • BFS Belfast International
 • BHD Belfast City

Transportne tvrtke idu od Split u Belfast?

Airlines
Norwegian Air Shuttle leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u London (dolazak u zračnu luku Gatwick LGW)
Aer Lingus osigurava rotaciju od zračne luke Heathrow LHR (nalazi se na 23 km od središta grada) London, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Belfast (posluživanje zračne luke Belfast International BFS)
Jet2.com upravlja letovima od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Leeds (dolazak u zračnu luku Leeds-Bradford LBA) i od zračne luke Leeds-Bradford LBA (nalazi se na 11 km od središta grada) Leeds, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Belfast (posluživanje zračne luke Belfast International BFS)
FlyBE osigurava zračnu vezu od zračne luke Leeds-Bradford LBA nalazi se u 11 km. središtu grada Leeds u Belfast (dolazak u zračnu luku Belfast City BHD)
Easyjet leti od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Belfast (posluživanje zračne luke Belfast International BFS)
Transavia.com France osigurava rotaciju od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Orly ORY)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)