Putujte od Strasbourg u Lille

Organizirajte svoje putovanje Strasbourg u Lille u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Strasbourg u Lille u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Strasbourg
Lille
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Strasbourg Lille

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost407 km
Izravna linijaDa

Kako otići Strasbourg u Lille?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Strasbourg Lille, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Strasbourg Lilleklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Strasbourg i Lille na karti, kao i na ruti Strasbourg Lille i različite točke korespondencije (Stanica Lille Europe, Autobusni kolodvor Lille Europe, Stanica Lille Flandres, Zračna luka Strasbourg-Entzheim, Stanica Strasbourg, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Lille

Svi načini prijevoza Strasbourg Lille

Za putovanje Strasbourg (Alsace, Francuska) do Lille (Nord-Pas de Calais, Francuska) s udaljenosti od 407 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Vlak Strasbourg Lille je izravan.
Vlakovi TGV od SNCF do Lille odlazak s željezničke stanice Strasbourg u Strasbourg, Dolazak uLille će biti na postaji Lille Europe (0.9 km od centra).
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Strasbourg-Lille što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na Isilines ili FlixBus bus na Strasbourg, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuLille Europe (0.9 km od Lille, Francuska). Idite na autobusnu stanicuStrasbourg (na 1.2 km od Strasbourg) najkasnije 15 minuta prije polaska za Lille,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Strasbourg-Lille,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Lille od Strasbourg, Možete uzeti letStrasbourg-Brisel zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Strasbourg i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Strasbourg-Entzheim SXB 9.2 km, za prijavu vaše prtljage za let do Brisel (zračna luka od Brussels-Zaventem International, IATA kod: BRU) kojim upravlja Brussels Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)