Putujte od Strasbourg u Nimes

Organizirajte svoje putovanje Strasbourg u Nimes u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Strasbourg u Nimes u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Strasbourg
Nimes
/
/
 • Nabavite cijene
2
Strasbourg
Montpellier
Nimes
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
3
Strasbourg
Marseille
Nimes
/
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
4
Strasbourg
Mulhouse
Nimes
/
/
/
 • Nabavite cijene
5
Strasbourg
Lyon
Nimes
/
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Strasbourg Nimes

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost588 km
Izravna linijaDa

Kako otići Strasbourg u Nimes?

Nudimo 5 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Strasbourg Nimes, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Strasbourg Nimesklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Strasbourg i Nimes na karti, kao i na ruti Strasbourg Nimes i različite točke korespondencije (Stanica Nîmes, Autobusni kolodvor Parking Relais Nîmes Parnasse, Autobusni kolodvor Nimes, Stanica Strasbourg, Autobusni kolodvor Strasbourg, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Nimes

Transportne tvrtke idu od Strasbourg u Nimes?

Željezničke tvrtke
SBB CFF FFS nudi liniju Strasbourg-Mulhouse Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice Strasbourg (0.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Mulhouse Ville na dolasku (0.9 km od centra)
SNCF upravlja linijom od Strasbourg u Nimes iz kojeg polazi Intercités Lunéa vlak Strasbourg doći do željezničke stanice Nîmes (Languedoc-Roussillon Francuska)
OUIGO čini željezničku vezu Lyon-Nimes Vlak od željezničke stanice Lyon-St-Exupéry-TGV (20 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nîmes na dolasku (0.5 km od centra)
TGV Lyria nudi liniju od Lyon u Nimes iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Lyon-Part-Dieu doći do željezničke stanice Nîmes (Languedoc-Roussillon Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Nimes (Languedoc-Roussillon Francuska)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon na 2.1 km od centra grada) i grada Nimes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nimes nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Autobusi FlixBus obavljaju rotacije od autobusnog kolodvora Strasbourg u Strasbourg i to od Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska) i između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Nimes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Parking Relais Nîmes Parnasse nalazi se oko 1.9 km. od centra.
OUIBUS mreža uključuje autobusne linije od autobusnog kolodvora Strasbourg u Strasbourg i to od Lyon (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon na 2.1 km od centra grada) i grada Nimes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Parking Relais Nîmes Parnasse nalazi se oko 1.9 km. od centra.
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Strasbourg u Strasbourg i to od Lyon (Rhône-Alpes Francuska)
Airlines
Hop! leti od zračne luke Strasbourg-Entzheim SXB nalazi se u 9.2 km. središtu grada Strasbourg u Montpellier (dolazak u zračnu luku Montpellier-Méditerranée MPL)
Volotea osigurava rotaciju od zračne luke Strasbourg-Entzheim SXB (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Strasbourg, Francuska) na Marseille (posluživanje zračne luke Marseille Provence MRS)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Strasbourg-Nimes (590 km)

Svi načini prijevoza Strasbourg Nimes

Ako imate neke preferencije za određeni način prijevoza, potražite više informacija o ovim odjeljcima:

Carpool iz Strasbourg do Nimes

Praksa dijeljenja automobila značajno se proširila posljednjih godina, pa ćete možda imati priliku pronaći Strasbourg-Nimes vožnja. Umjesto da vozite sam automobil iz Strasbourg do Nimes, vozačima omogućuje podjelu putnih troškova s ​​drugim putnicima.

vlak Strasbourg do Nimes

Ima li izravni vlak za koji Nimes iz Strasbourg?

Doista, gradovi u Nimes i Strasbourg povezane su s izravnom željezničkom vezom. Imajte na umu da, ovisno o danu u tjednu, raspored se može mijenjati i direktni vlakovi možda neće prometovati svaki dan. Da pronađemo najjeftinije Strasbourg-Nimes karte za vlak, savjetujemo vam da pokrenete potragu za Vivanodom s datumima putovanja.

Strasbourg Nimes željezničke tvrtke

Za to putovanje postoji samo jedna željeznička kompanija: SNCF.
SNCF Strasbourg Nimes

Polazak željezničkih kolodvora u Strasbourg

 • Strasbourg

Željezničke stanice u Nimes

 • Nîmes

Međugradski vlak Strasbourg Nimes

Međugradski vlakovi služili su glavnim gradovima na relaciji Strasbourg i Nimes sa skraćenim trajanjem u odnosu na regionalne vlakove.

Noćni vlak Strasbourg Nimes

Noćni vlakovi dobra su prilika za spremanje hotelske noći Nimes budući da možete spavati bilo u sjedištu ili u udobnom spavaćem ležaju.

Vlak velike brzine Strasbourg Nimes

Putovanje brzinom od 200 km / h do 350 km / h, ti su vlakovi najbrže rješenje za putovanje Strasbourg do Nimes vlakom.

Regionalni vlak Strasbourg Nimes

Strasbourg do Nimes autobus

Polazak autobusnih stanica u Strasbourg

Morat ćete stići na svoje Strasbourg zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Konačno, vašu kartu provjeri vozač Isilines, OUIBUS, FlixBus, Eurolines ili ALSA-a i ukrcajte se nakon prtljage.

 • Strasbourg

Dolazak autobusnih stanica u Nimes

Čim se trener zaustavi Nimes, pobrinite se da ne ostavite ništa na svom sjedalu ili zaboravite svoju prtljagu.

 • Nimes
 • Parking Relais Nîmes Parnasse

Jeftini letovi iz Strasbourg do Nimes

Koje zrakoplovne tvrtke obavljaju letove za avion Strasbourg Nimes putovanje?

Hop! i Volotea izvodi direktni let iz Strasbourg do zračne luke od Nimes, Francuska,
Hop! Strasbourg NimesVolotea Strasbourg Nimes

Polazak zračne luke u Strasbourg

 • SXB Strasbourg-Entzheim

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)