Putujte od Strasbourg u Marseille

Organizirajte svoje putovanje Strasbourg u Marseille u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Strasbourg u Marseille u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Strasbourg
Marseille
/
/
/
 • Nabavite cijene
2
Strasbourg
Mulhouse
Marseille
/
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
3
Strasbourg
Aix-en-Provence
Marseille
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
4
Strasbourg
Avignon
Marseille
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
5
Strasbourg
Lyon
Marseille
/
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Strasbourg Marseille

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost615 km
Izravna linijaDa

Kako otići Strasbourg u Marseille?

Nudimo 5 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Strasbourg Marseille, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Strasbourg Marseilleklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Strasbourg i Marseille na karti, kao i na ruti Strasbourg Marseille i različite točke korespondencije (Stanica Marseille-St-Charles, Stanica L'Estaque, Autobusni kolodvor Marseille - Gare Saint Charles, Autobusni kolodvor Marseille, Stanica Vitrolles-Aér-Marseille, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Marseille

Svi načini prijevoza Strasbourg Marseille

Za putovanje Strasbourg (Alsace, Francuska) do Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) s udaljenosti od 615 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Strasbourg-Marseille što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Strasbourg, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMarseille (0.6 km od Marseille, Francuska). Idite na autobusnu stanicuStrasbourg (na 1.2 km od Strasbourg) najkasnije 15 minuta prije polaska za Marseille,
Vlak Strasbourg Marseille je izravan.
Vlakovi Intercités Lunéa ili TGV od SNCF do Marseille odlazak s željezničke stanice Strasbourg u Strasbourg, Dolazak uMarseille će biti na postaji Marseille-St-Charles (0.7 km od centra).
Izravni let Strasbourg > Marseille će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Strasbourg i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Strasbourg-Entzheim SXB 9.2 km, za prijavu vaše prtljage za let do Marseille (zračna luka od Marseille Provence, IATA kod: MRS) kojim upravlja Volotea.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Strasbourg-Marseille,

Transportne tvrtke idu od Strasbourg u Marseille?

Željezničke tvrtke
SBB CFF FFS nudi liniju Strasbourg-Mulhouse Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice Strasbourg (0.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Mulhouse Ville na dolasku (0.9 km od centra)
SNCF upravlja linijom od Strasbourg u Marseille iz kojeg polazi Intercités Lunéa vlak Strasbourg doći do željezničke stanice Marseille-St-Charles (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
TGV Lyria čini željezničku vezu Avignon-Marseille Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Avignon-TGV (3.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Marseille-St-Charles na dolasku (0.7 km od centra)
OUIGO nudi liniju od Lyon u Marseille iz kojeg polazi vlak Lyon-St-Exupéry-TGV doći do željezničke stanice Marseille-St-Charles (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Eurostar upravlja linijom Avignon-Marseille Vlak od željezničke stanice Avignon-TGV (3.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Marseille-St-Charles na dolasku (0.7 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Lyon u Lyon i to od Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama između grada Strasbourg (usluga do autobusne postaje Strasbourg na 1.2 km od centra grada) i grada Lyon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lyon nalazi se oko 2.1 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Lyon u Lyon i to od Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Rotira se tvrtka FlixBus Bus između grada Strasbourg (usluga do autobusne postaje Strasbourg na 1.2 km od centra grada) i grada Marseille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Marseille nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Isilines mreža uključuje autobusne linije od autobusnog kolodvora Strasbourg u Strasbourg i to od Lyon (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon na 2.1 km od centra grada) i grada Marseille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Marseille - Gare Saint Charles nalazi se oko 0.8 km. od centra.
Autobusni operater CarsTreize pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Aix Gare TGV u Aix-en-Provence i to od Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Avignon (usluga do autobusne postaje Avignon na 0.7 km od centra grada) i grada Marseille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Marseille - Gare Saint Charles nalazi se oko 0.8 km. od centra.
Airlines
Twin Jet leti od zračne luke EuroAirport France MLH nalazi se u 23 km. središtu grada Mulhouse u Marseille (dolazak u zračnu luku Marseille Provence MRS)
Air France osigurava rotaciju od zračne luke EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg BSL (nalazi se na 23 km od središta grada) Mulhouse, Francuska) na Marseille (posluživanje zračne luke Marseille Provence MRS)
Volotea upravlja letom od zračne luke Strasbourg-Entzheim SXB nalazi se u 9.2 km. središtu grada Strasbourg u Marseille (dolazak u zračnu luku Marseille Provence MRS)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Strasbourg-Marseille (617 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)