Strasbourg
Izravno putovanje do Reims vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Reims
Saznajte cijene

Kako doći iz Strasbourg u Reims?

Planirate li putovati u Strasbourg iz Reims i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Strasbourg do Reims, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Strasbourg i Reims, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, SBB CFF FFS, Isilines ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Strasbourg i Reims, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Strasbourg do Reims.

Za vaše putovanje od Strasbourg do Reims imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Strasbourg do Reims

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Strasbourg do Reims, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Strasbourg - Reims vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Strasbourg Reims je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Strasbourg Reims

Mnogi letovi povezuju Strasbourg s Reims svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Reims u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Strasbourg Reims

Rješenje zajedničkog putovanja između Strasbourg i Reims savršeno je ako želite putovati u Reims u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Strasbourg ili Reims.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Strasbourg i Reims koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Strasbourg Reims

Grad polaska
Strasbourg
Francuska
Alsace
Grad odredišta
Reims
Francuska
Champagne-Ardenne
Udaljenost
281 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Strasbourg Reims
Pronađite smještaj u Reims
Lako organizirajte svoje putovanje između Strasbourg i Reims uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Strasbourg i Reims uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Strasbourg i Reims koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, SBB CFF FFS, Isilines ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Strasbourg i Reims!

Usporedba načina prijevoza između Strasbourg i Reims

Prednosti i mane putovanja autobusom od Strasbourg do Reims?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Strasbourg i Reims, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Strasbourg i Reims često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Reims (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Strasbourg Reims autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Strasbourg do Reims većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Reims kako bi prevalili udaljenost od 281 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Strasbourg do Reims?
Krajolici Vlakovi između Strasbourg i Reims često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ekološki Vlak Strasbourg Reims smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Strasbourg Reims mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Strasbourg do Reims može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Strasbourg i Reims?
Ubrzati Zrakoplovi između Strasbourg i Reims najbrži su način prijevoza za putovanje od 281 km između Strasbourg i Reims.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Strasbourg do Reims, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Reims često moraju ranije stići u Strasbourg zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Strasbourg do Reims mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Strasbourg do Reims?
Ekonomski Strasbourg Reims zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Strasbourg u Reims zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Strasbourg i Reims može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Strasbourg? Gdje ćemo doći do Reims?

Polazne autobusne stanice u Strasbourg

Strasbourg
Kartica

Polazne stanice u Strasbourg

Strasbourg
Kartica

Polazne zračne luke u Strasbourg

Strasbourg-Entzheim
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Reims

Reims
Kartica
Reims Gare SNCF
Kartica

Dolazne stanice u Reims

Champagne-Ardenne-TGV
Kartica
Reims
Kartica
Reims-Maison-Blanche
Kartica
Pretražite karte za Strasbourg Reims
Pronađite smještaj u Reims

Autobus Strasbourg Reims

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Strasbourg - Reims ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Strasbourg-Reims na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Strasbourg iz Reims ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Reims, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Strasbourg-Reims. Ova usluga se često naplaćuje.

Većina autobusa koji putuju između Strasbourg i Reims noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Strasbourg Reims

Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Strasbourg Reims

Vlakovi iz Strasbourg u Reims

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Strasbourg i Reims. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Strasbourg i Reims, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Strasbourg i Reims barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Strasbourg i Reims. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Strasbourg i Reims.

Željezničke tvrtke između Strasbourg i Reims

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Strasbourg Reims

Letovi Strasbourg Reims

Airlines Strasbourg Reims

Air France
Air France
Traži letove Strasbourg Reims

Zajedničko putovanje Strasbourg Reims

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Strasbourg u Reims kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Strasbourg i Reims ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Strasbourg-Reims, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Strasbourg i Reims, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Strasbourg i Reims također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Strasbourg Reims

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Strasbourg Reims

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska