Strasbourg
Izravno putovanje do Besancon autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Besancon
Saznajte cijene

Kako doći iz Strasbourg u Besancon?

Planirate li putovati u Strasbourg iz Besancon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Strasbourg do Besancon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Strasbourg i Besancon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, SBB CFF FFS, FlixBus ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Strasbourg i Besancon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Strasbourg do Besancon.

Za vaše putovanje od Strasbourg do Besancon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Strasbourg do Besancon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Strasbourg do Besancon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Strasbourg - Besancon vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Strasbourg Besancon je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Strasbourg Besancon

Rješenje zajedničkog putovanja između Strasbourg i Besancon savršeno je ako želite putovati u Besancon u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Strasbourg ili Besancon.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Strasbourg i Besancon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Strasbourg Besancon

Grad polaska
Strasbourg
Francuska
Alsace
Grad odredišta
Besancon
Francuska
Franche-Comté
Udaljenost
197 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Strasbourg Besancon
Pronađite smještaj u Besancon
Lako organizirajte svoje putovanje između Strasbourg i Besancon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Strasbourg i Besancon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Strasbourg i Besancon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, SBB CFF FFS, FlixBus ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Strasbourg i Besancon!

Usporedba načina prijevoza između Strasbourg i Besancon

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Strasbourg do Besancon?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Strasbourg i Besancon često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Strasbourg u Besancon zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Strasbourg Besancon morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Strasbourg do Besancon?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Strasbourg i Besancon obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Strasbourg i Besancon često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Besancon (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Strasbourg Besancon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Strasbourg do Besancon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Besancon kako bi prevalili udaljenost od 197 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Strasbourg do Besancon?
Ekološki Vlak Strasbourg Besancon smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Strasbourg ili Besancon nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Strasbourg Besancon mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Strasbourg do Besancon može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Strasbourg? Gdje ćemo doći do Besancon?

Polazne autobusne stanice u Strasbourg

Strasbourg
Kartica

Polazne stanice u Strasbourg

Strasbourg
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Besancon

Besançon
Kartica
Besançon
Kartica

Dolazne stanice u Besancon

Besançon-Viotte
Kartica
Besançon-Franche-Comté-TGV
Kartica
Pretražite karte za Strasbourg Besancon
Pronađite smještaj u Besancon

Autobus Strasbourg Besancon

Vrijeme putovanja autobusom između Strasbourg i Besancon obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Besancon za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Strasbourg i Besancon noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Strasbourg-Besancon izazvat će dodatne troškove.

Učestalost polazaka za Strasbourg iz Besancon ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Besancon, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Strasbourg Besancon

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Strasbourg Besancon

Vlakovi iz Strasbourg u Besancon

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Strasbourg i Besancon ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Besancon sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Strasbourg i Besancon barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Strasbourg i Besancon mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Vlakovi između Strasbourg i Besancon opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Strasbourg i Besancon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Strasbourg Besancon

Zajedničko putovanje Strasbourg Besancon

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Strasbourg i Besancon ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Strasbourg-Besancon, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Strasbourg i Besancon, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Strasbourg u Besancon kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Strasbourg Besancon

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Strasbourg Besancon
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska