Putujte od Strasbourg u Besancon

Organizirajte svoje putovanje Strasbourg u Besancon u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Strasbourg u Besancon u vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Strasbourg
Besancon
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Strasbourg Besancon

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost197 km
Izravna linijaDa

Kako otići Strasbourg u Besancon?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling za pripremu putovanja Strasbourg Besancon, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Strasbourg Besanconklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Strasbourg i Besancon na karti, kao i na ruti Strasbourg Besancon i različite točke korespondencije (Stanica Besançon-Viotte, Stanica Besançon-Franche-Comté-TGV, Autobusni kolodvor Besançon, Autobusni kolodvor Besançon, Stanica Strasbourg, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Besancon

Svi načini prijevoza Strasbourg Besancon

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Strasbourg do Besancon autobus

Ako tražite autobusnu uslugu iz Strasbourg do Besancon, imate sreće jer zapravo postoji izravna usluga.

Koje tvrtke prijevoznika između Strasbourg i Besancon?

Nekoliko autobusnih kompanija opslužuje gradove Bolivija Strasbourg i Besancon s izravnom autobusnom linijom: FlixBus, Isilines, ALSA i OUIBUS.

FlixBus Strasbourg BesanconIsilines Strasbourg BesanconALSA Strasbourg BesanconOUIBUS Strasbourg Besancon

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Strasbourg i Besancon i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste mogli potaknuti autobus Besancon,

 • Treneri koji upravljaju Strasbourg Besancon linija su uglavnom opremljeni klimatizacijskim sustavom, koji će vam omogućiti putovanje u dobrim uvjetima tijekom vrućih sezona.
 • Gotovo svi treneri opremljeni su WiFi vezom što je vrlo dobrodošlo za putovanje 197 km putovanja.
 • Ekološkije je putovati modernim autobusom nego auto-autobusom. Uz to, putStrasbourg Besancon dijeli se s drugim vozilima i za pokretanje autobusa nije potrebna dodatna infrastruktura.

Polazak autobusnih stanica u Strasbourg

Preporučuje se dolazak u Strasbourg autobusna stanica između 15 i 30 minuta prije vremena polaska, ovisno o prijevozničkoj tvrtki. Da biste bili sigurni u odredište autobusa, pogledajte sprijeda "Besancon'mora se spomenuti. Na kraju, predstavite svoju kartu osoblju OUIBUS, ALSA, Isilines ili FlixBus-e koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Strasbourg

Dolazak autobusnih stanica u Besancon

U Besancon, pazite da ništa ne ostavite na svom sjedalu ili u prtljažniku vagona.

 • Besançon
 • Besançon

Carpool iz Strasbourg do Besancon

Suprotno drugim prijevoznim sredstvima, dijeljenje automobila ne pruža putnicima definirani raspored. Dakle, sigurno imate veće šanse za dobivanje Strasbourg-Besancon vozi u potrazi tri dana unaprijed nego jedan mjesec. Ovo je više posljednje rješenje koje treba ići Besancon,

Dijeljenje prijevoza je nedavni način putovanja dijeljenjem vašeg putovanja Strasbourg-Besancon s drugim putnicima koji traže istu rutu. Umjesto da vozite sam automobil iz Strasbourg do Besancon, vozačima omogućuje podjelu putnih troškova s ​​drugim putnicima.

vlak Strasbourg do Besancon

Željezničke stanice od Strasbourg

 • Strasbourg

Željezničke stanice u Besancon

 • Besançon-Franche-Comté-TGV
 • Besançon-Viotte

Strasbourg Besancon željezničke tvrtke

Željeznička kompanija koja upravlja ovim putem je SNCF.
SNCF Strasbourg Besancon

Da li je moguće ići izravno vlakom iz Strasbourg do Besancon?

Da, the Strasbourg do Besancon ruta se služi izravnim vlakom. Budite oprezni jer to može ovisiti o datumu vašeg putovanja Besancon a iz njih može biti manje izravnih vlakova Strasbourg u određene dane. Da biste provjerili cijene i dostupnosti, pokrenite sada potragu za Strasbourg-Besancon karta za vlak na Vivanodi.

Vlak velike brzine Strasbourg Besancon

Ova vrsta vlakova najbrži je način putovanja vlakom između njih Strasbourg i Besancon s rasponom brzine od 200 km / h do 350 km / h.

Međugradski vlak Strasbourg Besancon

Međugradski vlakovi služili su glavnim gradovima na relaciji Strasbourg i Besancon sa skraćenim trajanjem u odnosu na regionalne vlakove.

Noćni vlak Strasbourg Besancon

Umjesto da stignete unutra Besancon noću i plaćate hotelsku sobu, radije odlazite Strasbourg u večernjim satima udobnost spavaćeg vlaka opremljenog vezovima.

Regionalni vlak Strasbourg Besancon

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)