Putujte od Dubrovnik u Varšava

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Varšava u vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Dubrovnik u Varšava u avion, trajekt, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Varšava
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Split
Varšava
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
Berlin
Varšava
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Varšava

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus, vlak
udaljenost1088 km
Izravna linijaDa

Kako otići Dubrovnik u Varšava?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Dubrovnik Varšava, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Dubrovnik Varšavaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Dubrovnik i Varšava na karti, kao i na ruti Dubrovnik Varšava i različite točke korespondencije (Zračna luka Frederic Chopin, Autobusni kolodvor Warszawa West, Stanica Warszawa Centralna, Stanica Warszawa Wschodnia, Stanica Warszawa Zachodnia, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Varšava

Svi načini prijevoza Dubrovnik Varšava

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Varšava (Poljska) s udaljenosti od 1088 km možete posuditi 5 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Varšava će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Varšava (zračna luka od Frederic Chopin, IATA kod: WAW) kojim upravlja EuroLot.
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Varšavabez promjene. Možete uzeti vlakBerlin-Varšava i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi EC 95 ili Euronight JanKiepura od Russian Railways, Deutsche Bahn ili Polskie Koleje Państwowe do Varšava odlazak s željezničke stanice Berlin Hauptbahnhof u Berlin, Dolazak uVaršava će biti na postaji Warszawa Centralna (0.6 km od centra).
Nema izravnog prijelaza Dubrovnik Varšavamorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Dubrovnik-Split,
Ukrcat ćete se u luku Dubrovnik na 2.5 km od Dubrovnikna brodu Jadrolinija. Brod će pristati u luciSplit na 1.8 km od Split, Savjetujemo vam da odete u lukuDubrovnik za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Varšava samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Berlin-Varšava,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Berlin, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuWarsaw (0 km od Varšava, Poljska). Idite na autobusnu stanicuBerlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 9.3 km od Berlin) najkasnije 15 minuta prije polaska za Varšava,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Berlin-Varšava može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)