Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Gdanjsk let, autobus
Gdanjsk
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Varšava
Varšava
Putovanje let, vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Gdanjsk
Gdanjsk
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Budimpešta
Budimpešta
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Gdanjsk
Gdanjsk
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Gdanjsk?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Gdanjsk i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Gdanjsk, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Gdanjsk, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (PKP Intercity, FlixBus, EuroLot, OLT Express ili LOT Polish Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Gdanjsk, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Gdanjsk.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Gdanjsk imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Dubrovnik do Gdanjsk

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Gdanjsk, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dubrovnik - Gdanjsk vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dubrovnik Gdanjsk je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dubrovnik Gdanjsk

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Gdanjsk svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Gdanjsk u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Gdanjsk koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Gdanjsk

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Gdanjsk
Poljska
Udaljenost
1303 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Dubrovnik Gdanjsk
Pronađite smještaj u Gdanjsk
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Gdanjsk uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Gdanjsk uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Gdanjsk koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su PKP Intercity, FlixBus, EuroLot, OLT Express ili LOT Polish Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Gdanjsk!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Gdanjsk

Prednosti i mane putovanja vlakom od Dubrovnik do Gdanjsk?
Ubrzati Dubrovnik Gdanjsk vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Dubrovnik Gdanjsk smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Dubrovnik i Gdanjsk općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Dubrovnik Gdanjsk mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dubrovnik do Gdanjsk može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Gdanjsk?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Gdanjsk, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Gdanjsk često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Gdanjsk (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dubrovnik i Gdanjsk obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Dubrovnik Gdanjsk autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Gdanjsk većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Gdanjsk kako bi prevalili udaljenost od 1303 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Gdanjsk?
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Gdanjsk najbrži su način prijevoza za putovanje od 1303 km između Dubrovnik i Gdanjsk.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Gdanjsk, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Gdanjsk često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Gdanjsk mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Dubrovnik za Gdanjsk imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Gdanjsk?

Polazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Gdanjsk

Gdańsk
Kartica
Gdańsk Airport
Kartica

Dolazne stanice u Gdanjsk

Gdańsk Główny
Kartica

Dolazne zračne luke u Gdanjsk

Rebiechowo
Kartica
Pretražite karte za Dubrovnik Gdanjsk
Pronađite smještaj u Gdanjsk

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dubrovnik i Gdanjsk

Odlučili ste putovati iz Dubrovnik u Gdanjsk i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dubrovnik-Gdanjsk.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Dubrovnik do Gdanjsk. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Gdanjsk, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Dubrovnik-Gdanjsk vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Gdanjsk izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Dubrovnik-Gdanjsk često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Gdanjsk tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Dubrovnik-Gdanjsk. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Gdanjsk.

Autobus Dubrovnik Gdanjsk

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Dubrovnik-Gdanjsk, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Gdanjsk obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Gdanjsk za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Dubrovnik iz Gdanjsk ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Gdanjsk, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Gdanjsk ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Gdanjsk na Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Dubrovnik-Gdanjsk izazvat će dodatne troškove.

Većina autobusa koji putuju između Dubrovnik i Gdanjsk noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Gdanjsk

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Gdanjsk

Vlakovi iz Dubrovnik u Gdanjsk

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Dubrovnik i Gdanjsk barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dubrovnik i Gdanjsk ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Gdanjsk sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Dubrovnik i Gdanjsk postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Dubrovnik i Gdanjsk mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Dubrovnik i Gdanjsk, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Dubrovnik i Gdanjsk. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Dubrovnik i Gdanjsk

PKP Intercity
PKP Intercity
Traži karte za vlak Dubrovnik Gdanjsk

Letovi Dubrovnik Gdanjsk

Airlines Dubrovnik Gdanjsk

EuroLot
EuroLot
OLT Express
OLT Express
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Ryanair
Ryanair
Traži letove Dubrovnik Gdanjsk

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska