Putujte od Dubrovnik u Edinburgh

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Edinburgh u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Dubrovnik u Edinburgh u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Edinburgh
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
London
Edinburgh
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Edinburgh

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost2122 km
Izravna linijaDa

Kako otići Dubrovnik u Edinburgh?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Dubrovnik Edinburgh, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Dubrovnik Edinburghklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Dubrovnik i Edinburgh na karti, kao i na ruti Dubrovnik Edinburgh i različite točke korespondencije (Zračna luka Edinburgh, Stanica Edinburgh Waverley, Stanica Haymarket (Edinburgh), Autobusni kolodvor Edinburgh, Zračna luka Dubrovnik) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Edinburgh

Svi načini prijevoza Dubrovnik Edinburgh

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Edinburgh (Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo) s udaljenosti od 2122 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Edinburgh će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Edinburgh (zračna luka od Edinburgh, IATA kod: EDI) kojim upravlja Easyjet.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Edinburgh samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje London-Edinburgh,
Vi ćete se ukrcati na National Express ili MegaBus bus na London, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuEdinburgh (18 km od Edinburgh, Ujedinjeno Kraljevstvo). Idite na autobusnu stanicuLondon Victoria Coach Station (na 1.8 km od London) najkasnije 15 minuta prije polaska za Edinburgh,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Edinburghbez promjene. Možete uzeti vlakLondon-Edinburgh i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi od East Coast do Edinburgh odlazak s željezničke stanice London Kings Cross u London, Dolazak uEdinburgh će biti na postaji Edinburgh Waverley (0.2 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju London-Edinburgh može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)