Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Barcelona let
Barcelona
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje let za Toulouse
Toulouse
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Barcelona
Barcelona
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje let za Lyon
Lyon
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Barcelona
Barcelona
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Barcelona?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Barcelona i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Barcelona, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Barcelona, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, Blablabus, FlixBus, ALSA ili Norwegian Air Shuttle), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Barcelona, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Barcelona.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Barcelona imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Dubrovnik do Barcelona

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Barcelona, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dubrovnik - Barcelona vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dubrovnik Barcelona je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dubrovnik Barcelona

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Barcelona svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Barcelona u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Barcelona koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Barcelona

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Barcelona
Španija
Katalonija
Udaljenost
1322 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Dubrovnik Barcelona
Pronađite smještaj u Barcelona
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Barcelona uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Barcelona uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Barcelona koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, Blablabus, FlixBus, ALSA ili Norwegian Air Shuttle kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Barcelona!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Barcelona

Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Barcelona?
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Barcelona najbrži su način prijevoza za putovanje od 1322 km između Dubrovnik i Barcelona.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Barcelona, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Dubrovnik za Barcelona imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Barcelona često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Barcelona mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Dubrovnik do Barcelona?
Ekološki Vlak Dubrovnik Barcelona smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Dubrovnik i Barcelona općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Pristupačnost Željezničke stanice u Dubrovnik ili Barcelona nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Dubrovnik Barcelona mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dubrovnik do Barcelona može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Barcelona?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dubrovnik i Barcelona obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Barcelona, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Barcelona često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Barcelona (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Dubrovnik Barcelona autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Barcelona većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Barcelona kako bi prevalili udaljenost od 1322 km.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Barcelona?

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Barcelona

Barcelone Norte
Kartica
Barcelone Sants
Kartica

Dolazne stanice u Barcelona

Barcelona-Sants
Kartica

Dolazne zračne luke u Barcelona

Barcelona-El Prat
Kartica
Pretražite karte za Dubrovnik Barcelona
Pronađite smještaj u Barcelona

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dubrovnik i Barcelona

Odlučili ste putovati iz Dubrovnik u Barcelona i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dubrovnik-Barcelona.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Dubrovnik do Barcelona. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Barcelona.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Dubrovnik-Barcelona često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Barcelona tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Dubrovnik-Barcelona. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Barcelona.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Dubrovnik i Barcelona. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Dubrovnik-Barcelona.

Autobus Dubrovnik Barcelona

Većina autobusa koji putuju između Dubrovnik i Barcelona noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Barcelona obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Barcelona za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Barcelona ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Barcelona na Vivanoda.

Autobusi između Dubrovnik i Barcelona obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne karte Dubrovnik-Barcelona često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Pravila povrata novca za autobusne karte Dubrovnik-Barcelona razlikuju se ovisno o autobusnom prijevozniku i klasi rezervacije. Općenito, karte s vrlo niskim cijenama i posebne ponude ne ispunjavaju uvjete za povrat novca u slučaju otkazivanja, ali neke tvrtke nude djelomični povrat novca ili opcije odgode putovanja. Važno je pažljivo pročitati uvjete prodaje prije kupnje karte za Barcelona.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Barcelona

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Barcelona

Vlakovi iz Dubrovnik u Barcelona

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Dubrovnik i Barcelona, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dubrovnik i Barcelona ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Barcelona sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Karte za vlak između Dubrovnik i Barcelona mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Dubrovnik i Barcelona barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Dubrovnik i Barcelona. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Dubrovnik i Barcelona postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Dubrovnik i Barcelona

SNCF
SNCF
Traži karte za vlak Dubrovnik Barcelona

Letovi Dubrovnik Barcelona

Airlines Dubrovnik Barcelona

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Traži letove Dubrovnik Barcelona

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska