Putujte od Dubrovnik u Madrid

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Madrid u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Dubrovnik u Madrid u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Madrid
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Barcelona
Madrid
/
/
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
Pariz
Madrid
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Madrid

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1827 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Dubrovnik do Madrid ?

Planirate putovanje iz Dubrovnik do Madrid i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Dubrovnik Madrid? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Jednostavno unesite datum putovanja u Madrid a Vivanoda čini ostalo. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od Norwegian Air Shuttle, British Airways, Transavia.com France, Croatia Airlines, Air Europa, Renfe, Easyjet ili Blablacara do dosega Madrid,

Transportne tvrtke idu od Dubrovnik u Madrid?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Air France osigurava rotaciju od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Madrid (posluživanje zračne luke Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Norwegian Air Shuttle upravlja letom od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Madrid (dolazak u zračnu luku Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Transavia.com France osigurava zračnu vezu od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Orly ORY)
British Airways leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u London (dolazak u zračnu luku Gatwick LGW) i od zračne luke Heathrow LHR (nalazi se na 23 km od središta grada) London, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Madrid (posluživanje zračne luke Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Ryanair osigurava rotaciju od zračne luke Gatwick LGW nalazi se u 39 km. središtu grada London u Madrid (dolazak u zračnu luku Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Iberia upravlja letom od zračne luke Barcelona-El Prat BCN (nalazi se na 13 km od središta grada) Barcelona, Španija) na Madrid (posluživanje zračne luke Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
TACV osigurava zračnu vezu od zračne luke Barcelona-El Prat BCN nalazi se u 13 km. središtu grada Barcelona u Madrid (dolazak u zračnu luku Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Air Europa leti od zračne luke Barcelona-El Prat BCN (nalazi se na 13 km od središta grada) Barcelona, Španija) na Madrid (posluživanje zračne luke Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Vueling Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Barcelona-El Prat BCN nalazi se u 13 km. središtu grada Barcelona u Madrid (dolazak u zračnu luku Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Easyjet upravlja letovima od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na London (posluživanje zračne luke Luton LTN) i od zračne luke Luton LTN nalazi se u 46 km. središtu grada London u Madrid (dolazak u zračnu luku Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Madrid Sur ( Španija)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Madrid gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Madrid Sur nalazi se oko 3.1 km. od centra.
Rotira se tvrtka ALSA Bus od autobusnog kolodvora Barcelona Puerto Maritimo u Barcelona i to od Madrid America ( Španija)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Barcelona-Madrid (506 km)
Željezničke tvrtke
Renfe nudi liniju Barcelona-Madrid Vlak Estrella od željezničke stanice Barcelona-Sants (2.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Madrid-Chamartin na dolasku (6.4 km od centra)
SNCF upravlja linijom od Barcelona u Madrid iz kojeg polazi TGV vlak Barcelona-Sants doći do željezničke stanice Madrid-Puerta De Atocha ( Španija)

Svi načini prijevoza Dubrovnik Madrid

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Madrid (Španija) s udaljenosti od 1827 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Madrid će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Madrid (zračna luka od Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas, IATA kod: MAD) kojim upravlja Norwegian Air Shuttle.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Madrid samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Barcelona-Madrid,
Vi ćete se ukrcati na ALSA bus na Barcelona, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMadrid America (3.1 km od Madrid, Španija). Idite na autobusnu stanicuBarcelona Puerto Maritimo (na 3.4 km od Barcelona) najkasnije 15 minuta prije polaska za Madrid,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Madridbez promjene. Možete uzeti vlakBarcelona-Madrid i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi AVE, TGV ili Estrella od Renfe ili SNCF do Madrid odlazak s željezničke stanice Barcelona-Sants u Barcelona, Dolazak uMadrid će biti na postaji Madrid-Chamartin (6.4 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Barcelona-Madrid može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)