Putujte od Zagreb u Varšava

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Varšava u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Varšava u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Varšava
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Beč
Varšava
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Prag
Varšava
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Berlin
Varšava
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Varšava

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost802 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Varšava?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Varšava, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Varšavaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Varšava na karti, kao i na ruti Zagreb Varšava i različite točke korespondencije (Zračna luka Frederic Chopin, Autobusni kolodvor Warszawa West, Stanica Warszawa Centralna, Stanica Warszawa Wschodnia, Stanica Warszawa Zachodnia, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Varšava

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Varšava?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Prag-Varšava (519 km)
Željezničke tvrtke
ÖBB nudi liniju Beč-Varšava Vlak Chopin Night Train od željezničke stanice Wien Westbahnhof (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Warszawa Centralna na dolasku (0.6 km od centra)
Russian Railways upravlja linijom od Prag u Varšava iz kojeg polazi vlak Prague hlavní nádraží doći do željezničke stanice Warszawa Centralna ( Poljska)
Deutsche Bahn čini željezničku vezu Berlin-Varšava Vlak EC 95 od željezničke stanice Berlin Hauptbahnhof (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Warszawa Centralna na dolasku (0.6 km od centra)
Polskie Koleje Państwowe nudi liniju od Berlin u Varšava iz kojeg polazi Euronight JanKiepura vlak Berlin Hauptbahnhof doći do željezničke stanice Warszawa Centralna ( Poljska)
Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Berlin central bus station (Berlin Njemačka) i između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Varšava gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Warsaw nalazi se oko 0 km. od centra.
LEO Express je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Vienna (central station) u Beč i to od Warszawa West ( Poljska)
Rotira se tvrtka Hellö Bus između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Airlines
LOT Polish Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Varšava (dolazak u zračnu luku Frederic Chopin WAW)
EuroLot osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Austrian Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE (nalazi se na 18 km od središta grada) Beč, Austrija) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW)
Czech Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG) i od zračne luke Prague Ruzyne PRG (nalazi se na 12 km od središta grada) Prag, Češka Republika) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW)

Svi načini prijevoza Zagreb Varšava

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Varšava (Poljska) s udaljenosti od 802 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Varšava će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Varšava (zračna luka od Frederic Chopin, IATA kod: WAW) kojim upravlja EuroLot ili LOT Polish Airlines.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Varšava bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Berlin i Berlin-Varšava,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBerlin central bus station (9.1 km od Berlin, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Berlin,Jednom je stigao Berlin, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Varšava ( Poljska).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Varšavabez promjene. Možete uzeti vlakBeč-Varšava i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Chopin Night Train od ÖBB do Varšava odlazak s željezničke stanice Wien Westbahnhof u Beč, Dolazak uVaršava će biti na postaji Warszawa Centralna (0.6 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Prag-Varšava može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)