Putujte od Zagreb u Podgorica

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Podgorica u avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Podgorica u avion

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Podgorica
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Podgorica

Načini prijevozaavion
udaljenost453 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Zagreb do Podgorica ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Podgorica i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Podgorica? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene letovi u jednoj potrazi. Trebate samo odrediti datum odlaska u Podgorica onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Podgorica ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Zagreb, letovi od Air Serbia, Croatia Airlines i Montenegro Airlinesa dovest će vas do Podgorica,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Podgorica?

Airlines
Air Serbia leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Beograd (dolazak u zračnu luku Beograd BEG) i od zračne luke Beograd BEG (nalazi se na 16 km od središta grada) Beograd, Srbija I Crna Gora) na Podgorica (posluživanje zračne luke Golubovci TGD)
Montenegro Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Beograd BEG nalazi se u 16 km. središtu grada Beograd u Podgorica (dolazak u zračnu luku Golubovci TGD)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Podgorica (posluživanje zračne luke Golubovci TGD)

Svi načini prijevoza Zagreb Podgorica

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Podgorica (Montenegro) s udaljenosti od 453 km možete posuditi Samo jedan način prijevoza (avion),
Izravni let Zagreb > Podgorica će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Podgorica (zračna luka od Golubovci, IATA kod: TGD) kojim upravlja Croatia Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)