Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Podgorica let
Podgorica
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Beograd
Beograd
Putovanje let za Podgorica
Podgorica
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Podgorica?

Planirate li putovati u Zagreb iz Podgorica i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Podgorica, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Podgorica, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Air Serbia, Croatia Airlines, Montenegro Airlines, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Podgorica, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Podgorica.

Za vaše putovanje od Zagreb do Podgorica imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Podgorica

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Podgorica, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Zagreb Podgorica

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Podgorica svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Podgorica u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Podgorica

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Podgorica savršeno je ako želite putovati u Podgorica u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Podgorica.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Podgorica koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Podgorica

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Podgorica
Crna Gora
Udaljenost
453 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Zagreb Podgorica
Pronađite smještaj u Podgorica
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Podgorica uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Podgorica uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Podgorica koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Air Serbia, Croatia Airlines, Montenegro Airlines, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Podgorica!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Podgorica

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Podgorica?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Podgorica najbrži su način prijevoza za putovanje od 453 km između Zagreb i Podgorica.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Podgorica, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Podgorica često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Podgorica imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Podgorica mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Podgorica?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Podgorica često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Podgorica zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Zagreb Podgorica zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Podgorica morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Podgorica može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Podgorica?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Podgorica, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Podgorica obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Podgorica često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Podgorica (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Zagreb Podgorica autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Podgorica većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Podgorica kako bi prevalili udaljenost od 453 km.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Podgorica?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne zračne luke u Podgorica

Golubovci
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Podgorica
Pronađite smještaj u Podgorica

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Podgorica

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Podgorica i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Podgorica.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Podgorica često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Podgorica tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Podgorica. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Podgorica.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Podgorica. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Podgorica.
  • 3. Putujte lagano
    Ako putujete između Zagreb i Podgorica zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Podgorica.

Autobus Zagreb Podgorica

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Podgorica, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Podgorica noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Podgorica ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Podgorica, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Podgorica obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Podgorica za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Podgorica ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Podgorica na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Podgorica. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zagreb Podgorica

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Podgorica

Letovi Zagreb Podgorica

Airlines Zagreb Podgorica

Air Serbia
Air Serbia
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Montenegro Airlines
Montenegro Airlines
Traži letove Zagreb Podgorica

Zajedničko putovanje Zagreb Podgorica

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u Podgorica kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Podgorica ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Podgorica, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Podgorica ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Podgorica, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Podgorica također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Podgorica

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Podgorica

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska