Putujte od Zagreb u Istanbul

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Istanbul u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Istanbul u avion, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Istanbul
 • Nabavite cijene
2
Zagreb
Beč
Istanbul
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Istanbul

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost1174 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Istanbul?

Nudimo 2 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Istanbul, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Istanbulklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Zagreb i Istanbul na karti, kao i na ruti Zagreb Istanbul i različite točke korespondencije (Zračna luka Ataturk, Zračna luka Sabiha Gokcen, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Istanbul

Svi načini prijevoza Zagreb Istanbul

Ako imate neke preferencije za određeni način prijevoza, potražite više informacija o ovim odjeljcima:

Jeftini letovi iz Zagreb do Istanbul

Da bismo vam pomogli pronaći jeftinije letove za let Istanbul, htjeli bismo vam dati nekoliko savjeta:

 • Rezervirajte svoje Zagreb Istanbul letite dobro unaprijed kako biste postigli najbolje cijene. Uz nekoliko iznimaka, cijene se povećavaju kako se približite datumu odlaska kako biste uštedjeli mjesta za poslovne kupce koji kasne s rezervacijom i žele platiti više.
 • Preferirajte povezane letove u Istanbul a ne izravno.

Polazak zračne luke u Zagreb

 • ZAG Pleso

Dolazak zračna luka u Istanbul

 • IST Ataturk
 • SAW Sabiha Gokcen

Koje zrakoplovne kompanije lete Zagreb do Istanbul ?

Brojimo 2 zrakoplovne tvrtke koje će zakazati izravan prijevoz između zračne luke od Zagreb i onaj od Istanbul: Croatia Airlines i Turkish Airlines.
Croatia Airlines Zagreb IstanbulTurkish Airlines Zagreb Istanbul

Zagreb do Istanbul autobus

Nažalost, ne postoji direktna autobusna linija Zagreb Istanbul i nema načina da te se dovede Istanbul iz Zagreb samo autobusom. Trebat ćete pronaći druga sredstva prijevoza (carpooling ili let) dosegnuti Istanbul,

Autobus se zaustavlja Zagreb

Preporučuje se dolazak u Zagreb autobusna stanica između 15 i 30 minuta prije vremena polaska, ovisno o prijevozničkoj tvrtki. Prije ukrcavanja pokažite vozačku kartu, stavite svoju prtljagu u spremište i sjednite na svoje mjesto.

 • Zagreb
 • Zagreb

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Istanbul?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Istanbul (dolazak u zračnu luku Ataturk IST)
Air Serbia pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Beograd (posluživanje zračne luke Beograd BEG) i od zračne luke Beograd BEG nalazi se u 16 km. središtu grada Beograd u Istanbul (dolazak u zračnu luku Ataturk IST)
Sunexpress upravlja letom od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE (nalazi se na 18 km od središta grada) Beč, Austrija) na Istanbul (posluživanje zračne luke Sabiha Gokcen SAW)
Turkish Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Istanbul (dolazak u zračnu luku Ataturk IST)
Atlasjet leti od zračne luke Pristina PRN (nalazi se na 15 km od središta grada) Priština, Montenegro) na Istanbul (posluživanje zračne luke Ataturk IST)
Austrian Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Istanbul (dolazak u zračnu luku Ataturk IST)
Pegasus upravlja letom od zračne luke Skopje SKP (nalazi se na 17 km od središta grada) Skoplje, Makedonija) na Istanbul (posluživanje zračne luke Sabiha Gokcen SAW)
Onur Air osigurava zračnu vezu od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Istanbul (dolazak u zračnu luku Ataturk IST)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Vienna Erdberg (Beč Austrija)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Beč (270 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)