Putujte od Split u Tallinn

Organizirajte svoje putovanje Split u Tallinn u autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Split u Tallinn u avion, trajekt, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Tallinn
  • Nabavite cijene
2
Split
Helsinki
Tallinn
  • Nabavite cijene
3
Split
Beč
Tallinn
/
  • Nabavite cijene

Putovati Split Tallinn

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus
udaljenost1858 km
Izravna linijaDa

Kako otići Split u Tallinn?

Nudimo 3 ruta u autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Split Tallinn, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, trajekt, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Split Tallinnklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Split i Tallinn na karti, kao i na ruti Split Tallinn i različite točke korespondencije (Zračna luka Ulemiste, Pomorska postaja Tallinn Terminal A, Pomorska postaja Tallinn Terminal D, Zračna luka Split, Autobusni kolodvor Split, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Tallinn

Svi načini prijevoza Split Tallinn

Za putovanje Split (Split-Dalmacija, Hrvatska) do Tallinn (Estonija) s udaljenosti od 1858 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Split > Tallinn će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Split i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Split SPU 13 km, za prijavu vaše prtljage za let do Tallinn (zračna luka od Ulemiste, IATA kod: TLL) kojim upravlja Nordica.
Nema izravnog prijelaza Split Tallinnmorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Helsinki-Tallinn,
Ukrcat ćete se u luku Helsinki Hansa Terminal na 16 km od Helsinkina brodu Tallink, Eckerö Line, St. Peter Line ili Viking Line. Brod će pristati u luciTallinn Terminal A na 0.8 km od Tallinn, Savjetujemo vam da odete u lukuHelsinki za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Iako nije moguće napraviti put Split Tallinn samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Split-Beč,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Split, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicu(VIB) Vienna International Busterminal (0.1 km od Beč, Austrija). Idite na autobusnu stanicuSplit (na 1.4 km od Split) najkasnije 15 minuta prije polaska za Beč,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Split-Beč može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)