Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Prag autobus, dijeljenje prijevoza
Prag
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Beč
Beč
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Prag
Prag
Saznajte cijene
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Graz
Graz
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Prag
Prag
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Prag?

Planirate li putovati u Split iz Prag i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Prag, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Prag, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Hellö, Blablacar, Niki Airlines ili Deutsche Bahn), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Prag, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Prag.

Za vaše putovanje od Split do Prag imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Prag

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Prag, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Prag vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Prag je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Prag

Mnogi letovi povezuju Split s Prag svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Prag u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Prag

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Prag savršeno je ako želite putovati u Prag u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Prag.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Prag koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Prag

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Prag
Češka Republika
Udaljenost
747 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Split Prag
Pronađite smještaj u Prag
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Prag uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Prag uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Prag koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Hellö, Blablacar, Niki Airlines ili Deutsche Bahn kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Prag!

Usporedba načina prijevoza između Split i Prag

Prednosti i nedostaci letenja između Split i Prag?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Prag najbrži su način prijevoza za putovanje od 747 km između Split i Prag.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Prag, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Prag imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Split do Prag mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Prag često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Prag?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Prag obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Prag često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Prag (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Prag, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Split Prag autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Prag većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Prag kako bi prevalili udaljenost od 747 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Prag?
Ekološki Vlak Split Prag smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili Prag nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Split Prag vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Split Prag mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Prag može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Prag?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Prag često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Split Prag zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Prag zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Prag morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Prag može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Prag?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Prag

UAN Florenc Praha (Prague)
Kartica
Prague Main Railway Station
Kartica

Dolazne stanice u Prag

Prague hlavní nádraží
Kartica
Pretražite karte za Split Prag
Pronađite smještaj u Prag

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Prag

Odlučili ste putovati iz Split u Prag i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Prag.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Split do Prag. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Prag.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Split i Prag, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Prag i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Split do Prag. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Prag, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Split Prag

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Prag izazvat će dodatne troškove.

Autobusi između Split i Prag obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz Prag ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Prag, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Prag obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Prag za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Split i Prag noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Prag ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Prag na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Split Prag

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Split Prag

Vlakovi iz Split u Prag

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Prag postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Prag. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Prag.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i Prag, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Prag barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Prag ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Prag sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Split i Prag. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Split i Prag

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Split Prag

Letovi Split Prag

Airlines Split Prag

Niki Airlines
Niki Airlines
Traži letove Split Prag

Zajedničko putovanje Split Prag

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Prag, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Prag ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Prag, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Prag također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Split i Prag ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Prag. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Split i Prag razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Prag

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Prag
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska